Bijzonder bedrijfsuitje varen organiseren? Welkom aan boord

bedrijfsuitje varen coronaproof uitje

Een bijzonder bedrijfsuitje varen organiseren? Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke bedrijfsuitje wordt, waar het u aan niets ontbreekt.

De mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje varen op de Vecht zijn in ruime mate aanwezig om er een unieke gebeurtenis van te maken. Het is tenslotte uw bedrijfsuitje en dat moet bijzonder zijn. Kijkt u maar eens verder op onze site wat er allemaal mogelijk is. Uw Salonboot is namelijk uitermate geschikt voor kleine groepen en daarmee heel intiem. Hierdoor ook heel geschikt voor een teamoverleg of een MT-vergadering. Dus op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje varen op de Vecht in een luxe privé salonboot… Enjoy the Magic!

“Michelin-sterren lunch op de Vecht” All Inclusive arrangement.

 Bestaat uit een rondvaart met onbeperkt drankjes en een volledig verzorgde 4 gangen diner bij sterren restaurant De Nederlanden. Vanaf 2 t/m 10 personen.

Dagje weg met Koets en Boot? Een bijzonder uitje

All Inclusive “Koets & Boot” arrangement bestaat uit een koets tocht langs de Vecht van Breukelen naar Vreeland en met uw salonboot van Vreeland terug naar Breukelen.

Rondvaart met een luxe High Tea aan boord. Heerlijk genieten.

All Inclusive High Tea arrangement bestaat uit een volledig verzorgde High Tea, onbeperkt drankjes en een rondvaart. Vanaf 2 t/m 10 personen.

Tapas eten op de Vecht? Spaans genieten… Buon apetito.

Tapas diner All Inclusive arrangement bestaat uit een volledig verzorgde Tapas menu, onbeperkt drankjes en een rondvaart. Vanaf 2 t/m 10 personen.

Luxe Lunch vaartocht over de Vecht. Vaar smakelijk

All Inclusive Lunch arrangement bestaat uit een volledig verzorgde Lunch, onbeperkt drankjes en een rondvaart. Vanaf 2 t/m 10 personen.

“Vliegen en Varen” Een dagje om nooit te vergeten

Vliegen in een Dakota DC3 en varen over de Vecht, een heel bijzonder dagje uit. Prijs op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

“Michelin sterren diner” van De Nederlanden en Uw Salonboot

All Inclusive arrangement bestaat uit een rondvaart met onbeperkt drankjes en een volledig verzorgde 4 gangen diner. Vanaf 2 t/m 10 personen.

Rondvaart prijzen zonder arrangement

Uw ideale vaartijd bepaalt u zelf. Wij adviseren u minimaal 2.5 uur of 3 uur te reserveren zodat u al het moois kunt zien.

Wilt u weten wat u te wachten staat tijdens een rondvaart over de prachtige Vecht?

Bekijk hier het filmpje… Enjoy the Magic!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!