Directie uitje varen? Welkom op uw luxe privé salonboot

bedrijfsuitje-varen-directie-uitje-varen

Directie uitje varen? Welkom op uw luxe privé salonboot “La Vita é Bella”.

Directie uitje varen op de prachtige Vecht. Een bijzondere manier om uw directie te verrassen, en ze “in de boot te nemen”. Tijdens uw directie uitje varen glijdt het landschap traag aan u voorbij terwijl u van uw lunch, diner en drankje geniet. Onze ervaring is dat elk jaargetijde zich uitstekend leent voor een rondvaart. Aan boord van uw luxe salonboot zal het aan niets ontbreken. U hoeft alleen nog maar aan boord te stappen. Of u zich nu in de voor- of achterkuip bevindt: de waterbeleving en het comfort zijn fenomenaal. Bovendien is uw salonboot voorzien van verwarming en is er een toilet aan boord. Het staat vast dat uw directie uitje varen op Uw Salonboot een onvergetelijk uitje wordt… Enjoy the Magic! 

Rondvaart prijzen

Rondvaart op de Utrechtse Vecht of Loosdrechtse plassen, heerlijk genieten in uw gehuurde boot. Bekijk de bootverhuur prijzen voor uw directie uitje.

Bijzondere arrangementen

Boottocht met een gids aan boord, of zelfs een rondvlucht in een Dacota of heerlijk toeren in een Alfa Spider Cabrio? Het kan allemaal. Ontdek onze unieke arrangementen.

Smaakvolle arrangementen

Varen en heerlijk eten? Dat moet u als muziek in de oren klinken. Wij hebben de mooiste arrangementen voor uw directie uitje: smaakvol en bijzonder.

Share