Personeelsfeest organiseren? Welkom aan boord van uw luxe salonboot.

personeelsfeestje-varen

Personeelsfeest organiseren? Wat denkt u van een rondvaart op de Vecht op de meest elegante Salonboot van de Vecht!

Personeelsfeest varen organiseren? Wij garanderen u dat het een bijzonder en onvergetelijk personeelsfeest gaat beleven op UwSalonboot. Aan boord van onze luxe salonboot La Vita é Bella zal het u aan niets ontbreken. Onze schipper Arjen Zweedijk zorgt voor een ontspannen en interessante rondvaart. Om uw personeelsfeest compleet te maken bieden wij een uitgebreid aanbod van lunch- borrel- en diner arrangementen. Wilt u tijdens uw personeelsfeest uw hapjes en drankjes zelf meenemen? Ook dit is geen probleem. Want “Niets moet, en alles mag” bij Uw Salonboot. Een compleet overzicht van onze bijzondere arrangementen vind u hier. Onze ervaring is dat u in elk seizoen optimaal kunt genieten van het varen. Of u zich nu in de voor- of achterkuip bevindt: de waterbeleving en het comfort zijn fenomenaal. Uw salonboot is voorzien van verwarming en bovendien is er een toilet aan boord. Uw personeelsfeest varen op de Vecht begint in het pittoreske dorp Vreeland. Bij de opstapplaats zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voorhanden. UwSalonboot… Enjoy the Magic!

Rondvaart prijzen

Rondvaart op de Utrechtse Vecht of Loosdrechtse plassen, heerlijk genieten in uw gehuurde boot. Bekijk de bootverhuur prijzen voor uw personeelsfeest.

Bijzondere arrangementen

Boottocht met een gids aan boord, of zelfs een rondvlucht in een Dacota of heerlijk toeren in een Alfa Spider Cabrio? Het kan allemaal. Ontdek onze unieke arrangementen.

Smaakvolle arrangementen

Varen en heerlijk eten? Dat moet u als muziek in de oren klinken. Wij hebben de mooiste arrangementen voor uw personeelsfeestje: smaakvol en bijzonder.

Share