Boottocht op de Vecht maken? Het is alsof u vaart in een schilderij

boottocht-op-de-vecht-maken

Boottocht op de Vecht maken? Stap aan boord van misschien wel de mooiste en comfortabelste salonboot van de Vecht de “La Vita é Bella”

Boottocht op de Vecht maken doet u aan boord van uw salonboot “La Vita é Bella”. Wij verhuren onze prachtige salonboot “La vita e bella” met schipper Arjen Zweedijk. Tijdens uw boottocht genieten niet alleen van uw salonboot maar ook van de schilderachtige omgeving. Van prachtige buitenplaatsen, romantische theehuizen, historische molens en authentieke ophaalbruggen. Daarnaast kunt u ook genieten van onze exclusieve rondvaartarrangementen die wij u aanbieden. Maar hapjes of drankjes zelf meenemen … geen enkel probleem, het is tenslotte uw dagje uit. De salonboot huurt u altijd exclusief voor uw gezelschap. Of u met 8 personen komt of met 14, er komen geen andere gasten aan boord tijdens uw rondvaart op de Vecht of de Loosdrechtse Plassen… Enjoy the Magic!

Uw rondvaart routes… Enjoy the Magic!

Rondvaart route Vecht van 1 uur: 
Vreeland, Loenen a/d Vecht, bij de buitenplaats Nieuwerhoek, keren we weer om om terug te varen naar Vreeland.

 

Rondvaart route Vecht van 2 uur:
Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we, om weer terug te varen naar Vreeland.

 

Rondvaart route Vecht van 3 uur:
Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis, Breukelen en halverwege Maarssen (ter hoogte van van Slangeveght) keren we, om weer terug te varen naar Vreeland.

 

Rondvaart route Vecht en loosdrechtse Plassen van 4 uur:
Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart.

Share