De mooiste rondvaart routes van Uw Salonboot van de Vecht en omstreken

de-mooiste-rondvaart-routes-uw-salonboot

De mooiste rondvaart routes van Uw Salonboot.

De mooiste rondvaart routes van Uw Salonboot om over de Vecht en omstreken te kunnen maken vindt u hier. Of het nu de Vecht is of de Loosdrechtse Plassen het zijn de mooiste rondvaart routes van Uw Salonboot. Maar er kan ook van afgeweken worden als u dat wilt. Indien u de salonboot de gehele dag wilt afhuren dan zullen we in gezamenlijk overleg de rondvaart route bepalen.

Rondvaart route Vecht van 1 uur:

Vreeland, Loenen a/d Vecht, bij de buitenplaats Nieuwerhoek, keren we weer om om terug te varen naar Vreeland.

Rondvaart route Vecht van 2 uur:

Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we, om weer terug te varen naar Vreeland.

 

Rondvaart route Vecht van 3 uur:

Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis, Breukelen en halverwege Maarssen (ter hoogte van van Slangevegt) keren we, om weer terug te varen naar Vreeland.

 

Rondvaart route Vecht en loosdrechtse Plassen van 4 uur:

Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart. De mooiste rondvaart routes van Uw Salonboot… Enjoy the Magic!

Share