Gastenboek van Uw Salonboot. Lees de beoordelingen van de gasten die u voor zijn geweest.

gastenboek van uw salonboot

Gastenboek van Uw Salonboot. Lees de beoordelingen van de gasten die u voor zijn geweest.

Ik heb er niets meer aan toe te voegen. U misschien wel?
Heel hartelijk dank voor uw bezoek en uw beoordeling en ik hoop u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Arjen Zweedijk

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.82.24.132 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
Machteld van der Gaag
My cousins from Texas wanted to spend a special day with my mother (96) - and a boatride on uwsalonboot was very special indeed! Very intimate, great service, Arjen helped my mother on board with the greatest care and patience. At times it was raining but we were high and dry, enjoying the high tea as much as the amazing scenery. Thanks Arjen for an unforgettable day! If you're looking for a special treat, uwsalonboot is it!
Menke Bol
Beste Arjen, Op 1 september 2018 vierde ik mijn verjaardag (een kroonjaar) met een verwenarrangement bestaande uit een vaartocht in de salonboot en aansluitend een viergangendiner bij Restaurant Tante Koosje. De fles prosecco was inclusief en je vond het geen enkel probleem dat ik zelf ook nog mijn eigen wijn en lekkere hapjes meebracht. Je was een joviale gastheer met veel gevoel voor humor en iedereen heeft genoten. Hartelijk dank!
Admin-antwoord door: Arjen Zweedijk
Dank je wel Menke Bol (-:
Annemarieke Roelfzema met van gezelschap Marcelle Reijn
Hi Arjen, Wat een geweldige leuke en mooie boot, we hebben mogen genieten van een lekkere lunch, koffie, prosecco wijn en meer. Een echte aanrader voor een knusse verjaardag, heel intiem. Wij boften enorm met het weer, maar ook bij regen zou het geen enkel probleem zijn. de sfeer is gewoon geweldig! Veel dank en behouden vaart! Annemarieke
Admin-antwoord door: Arjen Zweedijk
Dank je wel Annemarieke voor jou aanbeveling. Ik heb ook genoten van jullie aanwezigheid op de salonboot, hoop op een weerzien in de toekomst. Gr Arjen.
Marjan
Hi Arjen, Hartelijk dank voor de heerlijke vaartocht vandaag. Was een mooie mix van werk, overleg, sight seeing en lekker eten. een schitterende manier om werk wel heel leuk te maken. De makkelijke, informele manier waarop je met ons groepje omging was leuk en zette een gezellige toon. Was een mooie kennismaking voor deze groep met de prachtige woonomgeving van De Vecht. Dank voor je gastvrijheid en goede zorgen op de 'La Vita e Belle' en hopelijk, graag, tot ziens!
Daan & Marja Ederzeel
Beste Arjen en collega, Er is gisteren een hoop gelachen en zo hoort het ook. Ik laat even weten dat allen een heel fijne herinnering hebben aan de boottocht over de Vecht. Over de prestatie van Tante Koosje raken we niet uitgesproken. Kortom het was fantastisch. Groeten van Daan & Marja Ederzeel. Wilnis, 16 mei 2018.
Admin-antwoord door: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Schipper Arjen Zweedijk
Yvonne Zethoven&friends
Zondag 6 mei, arrangement boot&koets met 9 vriendinnen. Wat heeeerlijk, een enthousiast ontvangst, een prachtig karakteristieke salonboot, een koets met klasse, volop zon en een prestigeuze omgeving, We hebben van beide zo enorm genoten. Mooie herinneringen zijn gemaakt! Dank aan Arjen (kapitein) , Frank en Petra van stalhouderij de Zadelhoff. Tot ziens!
Familie van den Tempel
Gisteren, 6 mei, een geweldige rondvaart gehad. Het was ontzettend mooi weer, en alles was perfect geregeld. Drankjes en hapjes waren heerlijk en de kapitein was een ontzettend gezellige vent. Alles bij elkaar was het een groot succes! Echt een aanrader!
Admin-antwoord door: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel voor het mooie compliment.
Ria & Hans Havelaar
24 april zou volgens de weerberichten een dag met alleen maar regen worden. Dat belooft weinig goeds voor ons familie uitje. Gelukkig bleef de regen weg en konden we genieten van een heerlijke vaartocht over de Vecht ons koesterend in het stralend zonnig humeur van onze schipper. Dat kon de zon niet op zich laten zitten. De wolken schoven opzij en het dak kon open. Puur genieten! In Breukelen van boord en terug gebracht naar Vreeland met een omnibus met paardentractie. Was er dan helemaal geen regen die dag? Jawel, onderweg naar Vreeland en later terug naar huis. Maar dat kon ons niet deren. Wij genoten na van een heerlijke vaartocht. Schipper Arjen, je hebt het allemaal geweldig geregeld.
Rian Spenkelink
Vriendinnen boottocht! Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vriendinnen een Vecht tocht gedaan op de Salonboot. Het was super geregeld, Een leuke kapitein, lekkere hapjes, fijne drankjes en ........ Niet te vergeten gezellige vriendinnen! Dit was mijn zesde keer op de Salonboot met diverse gezelschappen en diverse gelegenheden! This echt een aanrader en succes verzekerd. Hartelijk dank Kapitein Arjen.
Monique & Georges
7 april 2018; Niets dan lof over de Salonboot en zijn bemanning. Wij beleefden een heel bijzondere boottocht langs beeldige oevers. Echt de moeite waard om van België naar Vreeland te reizen.
Familie Brouwers
Vandaag 18 maart, ondanks de kou een geweldige warme ? rondvaart met een heerlijk tapas diner mogen beleven. We vonden het heel gezellig en knus en hebben mede door schipper Arjen een heerlijke middag gehad!
Harry en Henny Pruis,
Wij wensen jullie ook hele fijne dagen en een gezond 2018. Afgelopen weekend nog over de vaartocht gehad in 2016 hoe gezellig het was.
Familie Haan
Wij hebben onze gouden bruiloft gevierd op de geweldige salonboot van Arjan Zweedijk. Met alle kinderen en kleinkinderen hebben we vier uur over de Vecht gevaren en intussen een fantastische lunch verorberd. Een schitterende boot met dikke kussens, iedereen was heerlijk ontspannen en de kleinkinderen mochten om de beurt aan het stuur zitten. Aan het eind was het weer zo goed geworden dat (bijna) iedereen ook nog de Vecht in dook. We hadden deze dag niet mooier kunnen vieren en denken nog vaak terug aan de fraaie en gezellige salonboot!! Heel veel dank!
Anthon en Wilma
Wat hebben we leuke ervaringen opgedaan 2x tijdens een tocht over de Vecht met “uw salonboot”. Wij wonen sinds maart dit jaar in Vreeland en vierden de 65e verjaardag van Anthon op deze wijze. Onze kleinzoon van 7 mocht een stukje varen en bleek een waar talent te zijn, schipper Arjen was zéér onder de indruk. De tweede vaartocht maakten we met een groepje goede vrienden en ...... een nieuwe mooie relatie tussen 2 singles is daar ontstaan!! Wie weet wat onze volgende ervaring zal worden, maar tot nu toe 👍🔝!! Dank hoor gastvrije en gezellige schipper Arjen!! Je ziet ons zéker weer!!
Ageeth
Gezellig met het team 12 vrouwen een uitje. Het verwenarrangement. Varen over de vecht met een gezellige kapitein aan boord en daarna heerlijk gegeten bij tante koosje in loenen aan de vecht. Geweldige avond gehad top!!!@
Karen Vos
Paar maanden geleden hebben we met onze vriendenclub heerlijk gevaren in een mooie salonboot over de Vecht. Alles was top; gezelligheid - lekkere wijn - hapjes - ontspannen - leuke en gastvrije kapitein Arjen! Het weer was super en geen standaard gebeuren. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar !! Namens ons allen - ThanXs Kapitein Arjen
Driekes van der Weert
We hebben een hele leuke dag gehad en het varen met jou unieke boot was helemaal top. Precies wat wilde hebben. Een ongedwongen sfeer en smakelijke hapjes. Lekkere prosecco. Hartelijk dank daarvoor.
Lidwien Janssen
Deze week maakten wij met z'n 13-en een boottocht over de Vecht en aten aansluitend bij tante Koosje met het Culinair Verwen Arrangement. Vooraf goed en prettig geregeld, vriendelijke schipper, intiem bootje, voortreffelijk eten en........mooi weer! Echt aan te bevelen.
Rian Spenkelink. Vriendinnen boottocht!
Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vriendinnen een Vecht tocht gedaan op de Salonboot. Het was super geregeld, Een leuke kapitein, lekkere hapjes, fijne drankjes en ........ Niet te vergeten gezellige vriendinnen! Dit was mijn zesde keer op de Salonboot met diverse gezelschappen en diverse gelegenheden! This echt een aanrader en succes verzekerd. Hartelijk dank Kapitein Arjen.
Maarten van der Spoel. Alles top verzorgd!
Ik zocht een leuk uitje om eens iets terug te doen voor mijn relaties. Boottocht met tapas op de Vecht onder leiding van schipper Arjen was een shot in de roos. Alles was top verzorgd! Dank je wel voor de geweldige boottocht en de heerlijke Tapas.

Share