Het gastenboek van Uw Salonboot. Lees de beoordelingen.

Het gastenboek van Uw Salonboot. Lees de beoordelingen van onze gasten die u voor zijn geweest.

 

Ik heb er niets meer aan toe te voegen. U misschien wel?
Daarom vraag ik u vriendelijk om uw rondvaart op UwSalonboot een beoordeling te geven op Google.
Daarmee helpt u mij enorm in de ranking bij de Google zoekmachines, dat geeft veel vertrouwen bij eventuele nieuwe klanten.

Klik hier om uw beoordeling te geven op Google Maps.

Heel hartelijk dank voor uw bezoek en/of uw beoordeling en wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten!
Met vriendelijke groet,ย Arjen Zweedijk

ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 80.57.124.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Hanneke
Beste Arjen, We hebben allen intens genoten van jouw prachtige boottocht op de Vecht en de humor van de kapitein: er was een sterke klik en dat kon jij vast en zeker ook wel merken aan het enthousiaste gezelschap en de ambiance. Natuurlijk heel blij dat het weer zo meezat maar bij mindere weergoden was het zeker een vrolijk "binnenhuis"feestje geworden: heel fijn dat je dan overdekt zit en toch kunt genieten van deze schitterende vaartocht. Over het restaurant: eten perfect zoals je al aangegeven had. Deze dag was een enorm succes. Hartelijke groet, Hanneke
Martijn en Jonna
Afgelopen weekend heerlijk gevaren met het gezin en een top middag gehad. Op een mooie klassieke boot de Vecht afgezakt. De catering was top en tot in de puntjes geregeld met hapjes, drankjes etc. De schipper was zeer enthousiast en wist ons het nodige te vertellen over alle bijzondere en historische plekken aan het water. Als hoogtepunt hebben onze kinderen zelf nog even aan het roer gestaan wat de middag compleet maakte! Kortom een echte aanrader voor een dagje uit.
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Het was voor mij ook een geweldige middag. Jullie 3 kids weten hoe ze nu een salonboot moeten besturen.
Heerlijke High Tea op de Vecht
Woensdag 21 oktober hebben wij een prachtige vaartocht met de Salonboot over de Vecht gemaakt. Daarbij hebben wij genoten van een heerlijke High Tea. Ondertussen vertelde schipper Arjen Zweedijk heel veel interessante verhalen over de geschiedenis van de Vecht en de schitterende huizen die aan het water staan. Een absolute aanrader. Gaan we absoluut nog een doen! Gerton en Chantal
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel Gerton en Chantal.
Sylvia en Arno Brons
Beste Schipper ? Heel hartelijk dank voor de geweldig leuke, mooie en super gezellige vaartocht die we vanmiddag hebben beleefd met ons clubje van 10. Je hebt door je vrolijke aanwezigheid in grote mate bijgedragen aan de pret! De weergoden zijn ons meer dan gunstig gezind geweest ook nog eens ... het was een uitgelezen middag! Heel hartelijke groet, Arno en Sylvia Brons p.s. Gelukkig dat we toch ook nog de grill worst mee aan boord hadden meegenomen! ?
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank u wel en heb echt genoten van de catering die u had verzorgt (-:
Georgette
Wat was het top om op de salonboot van Arjen mijn 60e verjaardag te vieren!! Door de sfeer van deze boot met de allure van de Vecht en de kundige kapiteinsvakmanschap werd mijn verjaardag er รฉรฉntje om in te lijsten.ย In รฉรฉn woord Geweldig!! Nogmaals , hartelijk bedankt, Arjen. Wij hebben genoten van je gastvrijheid.
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel. Ik heb ook genoten van jullie. Mijn dank is groot.
Fam. v.d. Hulst
Super leuke middag gehad voor mijn vader zijn verjaardag! Schipper Arjen was lief voor de kindjes en verteld leuke dingen tijdens de vaart. Daarnaast genoten van een heerlijke high tea!!! Echt een aanrader. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel en graag gedaan.
Jettie & Leon
Onze verjaardagen waren de aanleiding om te gaan varen. Het werd een combi van varen met de Salonboot en een golfclinic op de Golfclub Old Course in Loenen en daarna dineren in De Nederlanden. Het was werkelijk geweldig: zowel schipper Arjen als de boottocht over de Vecht met de prachtige Salonboot waren fantรกstisch en erg gezellig! Arjen toonde zich een ware gastheer! โ€˜De golfclinic gegeven door Stuart Mathie was eveneens een groot succes! We hebben met zโ€™n achten enorm genoten!! Deze combi is โ€˜n absolute aanrader!!
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel Jettie en Leon.
Angela Beekers
Last week we rented the salon boat with Arjen as Captain for the day to celebrate my mother's 85th birthday. We had a fantastic day. Arjen was a great captain, who showed us the Vecht and the Loosdrechtse Plassen. He found us a fabulous place for lunch and had a great selection of beverages on board. An experience to be repeated!
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Thanks (-:
Elham Khalil
I celebrated my birthday yesterday with my two daughter and their husbands, and I booked this charming comfortable boat. I wanted couple of hours Postcard visit to the area for them. The boat exceeded my expectation, it is taken care of cosy boat, with a sliding roof for heat or rain! and every possible facility you can get including drinks. was clear for us that Captain Arjen loves his boat and job, and with his long knowledge of the route was able to give us nice background and history facts of the area. everyone was happy with the choice and I think it is a very good choice for any small group who appreciates nature and water and history. Elham Khalil
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Beste Elham Khalil, Hartelijk dank voor jou geweldige beoordeling. Uw schipper Arjen.
Miranda Van Heukelom-Honig
22 April 2019, Mama haar 90e verjaardag gevierd op de mooie salonboot van Arjen Zweedijk. Peter was onze zeer attente en professionele schipper. Een dag met een gouden randje. Mooie route, comfortabele boot, leuke wetenswaardigheden mbt de route. Veel complimenten ontvangen van onze gasten.
Machteld van der Gaag
My cousins from Texas wanted to spend a special day with my mother (96) - and a boatride on uwsalonboot was very special indeed! Very intimate, great service, Arjen helped my mother on board with the greatest care and patience. At times it was raining but we were high and dry, enjoying the high tea as much as the amazing scenery. Thanks Arjen for an unforgettable day! If you're looking for a special treat, uwsalonboot is it!
Menke Bol
Beste Arjen, Op 1 september 2018 vierde ik mijn verjaardag (een kroonjaar) met een verwenarrangement bestaande uit een vaartocht in de salonboot en aansluitend een viergangendiner bij Restaurant Tante Koosje. De fles prosecco was inclusief en je vond het geen enkel probleem dat ik zelf ook nog mijn eigen wijn en lekkere hapjes meebracht. Je was een joviale gastheer met veel gevoel voor humor en iedereen heeft genoten. Hartelijk dank!
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank je wel Menke Bol (-:
Annemarieke Roelfzema met van gezelschap Marcelle Reijn
Hi Arjen, Wat een geweldige leuke en mooie boot, we hebben mogen genieten van een lekkere lunch, koffie, prosecco wijn en meer. Een echte aanrader voor een knusse verjaardag, heel intiem. Wij boften enorm met het weer, maar ook bij regen zou het geen enkel probleem zijn. de sfeer is gewoon geweldig! Veel dank en behouden vaart! Annemarieke
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank je wel Annemarieke voor jou aanbeveling. Ik heb ook genoten van jullie aanwezigheid op de salonboot, hoop op een weerzien in de toekomst. Gr Arjen.
Marjan
Hi Arjen, Hartelijk dank voor de heerlijke vaartocht vandaag. Was een mooie mix van werk, overleg, sight seeing en lekker eten. een schitterende manier om werk wel heel leuk te maken. De makkelijke, informele manier waarop je met ons groepje omging was leuk en zette een gezellige toon. Was een mooie kennismaking voor deze groep met de prachtige woonomgeving van De Vecht. Dank voor je gastvrijheid en goede zorgen op de 'La Vita e Belle' en hopelijk, graag, tot ziens!
Daan & Marja Ederzeel
Beste Arjen en collega, Er is gisteren een hoop gelachen en zo hoort het ook. Ik laat even weten dat allen een heel fijne herinnering hebben aan de boottocht over de Vecht. Over de prestatie van Tante Koosje raken we niet uitgesproken. Kortom het was fantastisch. Groeten van Daan & Marja Ederzeel. Wilnis, 16 mei 2018.
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Schipper Arjen Zweedijk
Yvonne Zethoven&friends
Zondag 6 mei, arrangement boot&koets met 9 vriendinnen. Wat heeeerlijk, een enthousiast ontvangst, een prachtig karakteristieke salonboot, een koets met klasse, volop zon en een prestigeuze omgeving, We hebben van beide zo enorm genoten. Mooie herinneringen zijn gemaakt! Dank aan Arjen (kapitein) , Frank en Petra van stalhouderij de Zadelhoff. Tot ziens!
Familie van den Tempel
Gisteren, 6 mei, een geweldige rondvaart gehad. Het was ontzettend mooi weer, en alles was perfect geregeld. Drankjes en hapjes waren heerlijk en de kapitein was een ontzettend gezellige vent. Alles bij elkaar was het een groot succes! Echt een aanrader!
Beheerdersantwoord van: Arjen Zweedijk
Dank jullie wel voor het mooie compliment.
Ria & Hans Havelaar
24 april zou volgens de weerberichten een dag met alleen maar regen worden. Dat belooft weinig goeds voor ons familie uitje. Gelukkig bleef de regen weg en konden we genieten van een heerlijke vaartocht over de Vecht ons koesterend in het stralend zonnig humeur van onze schipper. Dat kon de zon niet op zich laten zitten. De wolken schoven opzij en het dak kon open. Puur genieten! In Breukelen van boord en terug gebracht naar Vreeland met een omnibus met paardentractie. Was er dan helemaal geen regen die dag? Jawel, onderweg naar Vreeland en later terug naar huis. Maar dat kon ons niet deren. Wij genoten na van een heerlijke vaartocht. Schipper Arjen, je hebt het allemaal geweldig geregeld.
Rian Spenkelink
Vriendinnen boottocht! Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vriendinnen een Vecht tocht gedaan op de Salonboot. Het was super geregeld, Een leuke kapitein, lekkere hapjes, fijne drankjes en ........ Niet te vergeten gezellige vriendinnen! Dit was mijn zesde keer op de Salonboot met diverse gezelschappen en diverse gelegenheden! This echt een aanrader en succes verzekerd. Hartelijk dank Kapitein Arjen.
Monique & Georges
7 april 2018; Niets dan lof over de Salonboot en zijn bemanning. Wij beleefden een heel bijzondere boottocht langs beeldige oevers. Echt de moeite waard om van Belgiรซ naar Vreeland te reizen.

Uw Salonboot