Rondvlucht in een Dakota DC3 en varen over de Vecht.

rondvlucht maken in een dakota DDA en varen in een salonboot

Vliegen in een Dakota DC3 en varen over de Vecht, een dag om nooit te vergeten.

Wat krijgt u allemaal bij dit arrangement;
Uw rondvlucht boven Amsterdam en de Vechtstreek; Anderhalf uur voor vertrek wordt u ontvangen op Schiphol-Oost. Daar maakt u eerst uitgebreid kennis met de legendarische DC-3. Daarna vliegt u op ideale kijkhoogte boven misschien wel het mooiste stukje Nederland. Na de vlucht is er gelegenheid om een foto te maken bij het toestel. U ontvangt bovendien een Inflight Magazine, een persoonlijk aandenken en een certificaat van uw Dakota-luchtdoop. Inclusief de rondvlucht is dit een ervaring van ongeveer 2,5 uur. Meer over de DDA

Dan een rondvaart over de Vecht met uw salonboot “La Vita e Bella”;
Na een kleine twintig minuten met de auto of bus stapt u aan boord van uw Salonboot La Vita é Bella. Hier vaart u als het ware door het schilderij dat Vecht heet. Proef de rijke historie van de Amsterdamse kooplieden in hun schitterende buitenplaatsen. U kunt dit arrangement ook uitbreiden met een lunch of diner aan boord.

 

VANAF 21 AUGUSTUS WEER TE RESERVEREN NA EEN JAAR AAN DE GROND TE HEBBEN GESTAAN VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN.

Prijs op aanvraag. Vraag hier uw offerte aan.

bedrijfsuitje varen coronaproof uitje

Varen over de prachtige Vecht in Uw Salonboot en een rondvlucht maken in een Dakota DC3. Een mooier bedrijfsuitje kun je je niet voorstellen.

Rondvlucht maken in een historische Dakota DC3 en heerlijk varen over de Vecht in uw klassieke salonboot? Het kan allemaal dankzij een unieke samenwerking van DDA Classic Airlines en Uw Salonboot. U gaat u op de meest luxe manier terug in de tijd. Eerst verkent u in het Koninklijke PH-PBA toestel ‘Amalia’ (ooit eigendom van Prins Bernhard) en dan maakt u een rondvlucht boven Amsterdam en de Vechtstreek. Na uw rondvlucht stapt u in de rijke geschiedenis van de Vecht en haar vele buitenhuizen.Vliegen in een Dakota DC3 en varen over de Vecht in een klassieke salonboot…. Enjoy the Magic!

Uw Salonboot