Routes en vaartijden van de Utrechtse Vecht en Loosdrechtse Plassen

bootverhuur-prijzen-rondvaart-routes-en-vaartijden-vecht-en-loosdrechtse-plassen

De rondvaart routes en vaartijden van de Vecht en Loosdrechtse Plassen.

 

Rondvaart route Vecht van 2 uur:
Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we, om weer terug te varen naar Vreeland.

 

Rondvaart route Vecht van 3 uur:
Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis, Breukelen en halverwege Maarssen (ter hoogte van van Slangeveght) keren we, om weer terug te varen naar Vreeland.

 

Rondvaart route Vecht en loosdrechtse Plassen van 4 uur:
Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart.

 

De mooiste rondvaart routes van Uw Salonboot… Enjoy the Magic!

Rondvaart routes en vaartijden van de Vecht en Loosdrechtse Plassen van Uw Salonboot.

Hier vindt u de mooiste rondvaart routes en vaartijden Vecht en Loosdrechtse Plassen die u kunt maken. Of het nu de Vecht is of de Loosdrechtse Plassen, het zijn bijzonder mooie rondvaart routes. Maar er kan ook van afgeweken worden als u dat wilt. Indien u de salonboot de gehele dag wilt afhuren dan zullen we in gezamenlijk overleg de rondvaart route bepalen. Rondvaart routes en vaartijden Vecht en Loosdrechtse Plassen van Uw Salonboot… Enjoy the Magic!

Share