Unieke rondvaart arrangementen voor een geweldig dagje uit.

unieke rondvaart arrangementen dagje uit

Onze rondvaart arrangementen voor een dagje uit zijn niet zomaar uitjes… maar hele unieke rondvaart uitjes voor een dagje uit.

Op zoek naar unieke rondvaart arrangementen voor een dagje uit varen? Dan denk je al snel aan een soort bus op het water met een automatisch bandje dat een blikkerig verhaal vertelt. Bij Uw Salonboot is dat zeker niet het geval. Integendeel! Om ervoor te zorgen dat er geen rondvaart arrangement met schipper Arjen hetzelfde is, organiseren we steeds andere unieke rondvaart arrangementen voor een dagje uit varen op de Vecht. En dat kan variëren van een gids aan boord, een prachtige koetsrit langs de Vecht, Vaar en Wandel arrangement tot een schitterend rondvlucht met een Dakota DC 3. U kunt Uw rondvaartboot “La Vita è Bella” het hele jaar door reserveren voor uw familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje. U ziet het: alles kan en niets moet… Unieke rondvaart arrangementen voor een dagje uit varen… Enjoy the Magic!

“Vliegen en Varen” Een dagje uit om nooit te vergeten

Vliegen en Varen, een dag om nooit te vergeten voor een All-in prijs van 12 personen € 205,- p.p. De prijs is inclusief btw.

Dagje weg met Koets en Boot? Een bijzonder uitje

Dagje weg met “Koets en Boot” 1,5 uur varen over de Vecht en een tocht per koets. Voor een prijs van € 750,-. De prijs is inclusief btw.

Rondvaart maken met een gids aan boord

Tijdens uw rondvaart vertelt Juliette Jonker u alles over de historie van de Vecht. Voor een All-In prijs van € 59,- p.p. De prijs is inclusief btw.

Alfa Spider Cabrio rijden en een rondvaart maken

Een bijzonder dagje uit. Uw all-in prijs op basis van 8 personen en 2 personen per auto is € 98,- p.p. De prijs is inclusief btw.

Share