Zakelijk uitje plannen? Wat dacht u van Uw Salonboot?

varen-eten-utrechtse-vecht

Zakelijk uitje plannen? Stap aan boord voor een luxe en intieme rondvaart over de prachtige Vecht.

Zakelijk uitje plannen? Een recente ervaring: mijn klanten van gisteren hebben een rondvaart gemaakt en ze hebben er alles behalve spijt van. Hun zakelijke uitje, in dit geval was het een teambuildings sessie, was een groot succes. Op de Vecht in de prachtige authentieke “Salonboot “La Vita é Bella” is er geen afleiding in de vorm van telefoon, email, vergaderingen die op uw aanwezigheid wachten.
Zo kan uw zakelijke uitje werkelijk tot stand komen; ongestoord praten en tot de kern komen. Ondertussen de zacht ronkende motor, het kabbelende water, heerlijke lunch of diner aan boord precies zoals u dat wenst, kortom: het zakelijke uitje plannen doet u samen met Uw Salonboot! Enjoy the magic!

Rondvaart prijzen

Rondvaart op de Utrechtse Vecht of Loosdrechtse plassen, heerlijk genieten in uw gehuurde boot. Bekijk de bootverhuur prijzen voor uw zakelijk uitje.

Bijzondere arrangementen

Boottocht met een gids aan boord, of zelfs een rondvlucht in een Dacota of heerlijk toeren in een Alfa Spider Cabrio? Het kan allemaal. Ontdek onze unieke arrangementen.

Smaakvolle arrangementen

Varen en heerlijk eten? Dat moet u als muziek in de oren klinken. Wij hebben de mooiste arrangementen voor u om een zakelijk uitje te plannen: smaakvol en bijzonder.

Share