Veel gestelde vragen over uw rondvaart

Alle vragen over uw rondvaart.

Extra informatie over Uwsalonboot.nl

Heeft u niet alle informatie van uw rondvaart of bootverhuur kunnen vinden en heeft u toch nog vragen, dan kunt u uiteraard altijd bellen.

Bijna alle rondvaart arrangementen hebben een all-inclusief prijs, dat houdt in dat bij de prijs is inbegrepen: 1 uur varen, onbeperkt alle drankjes, catering of inhuur derde.

U bepaalt zelf hoelang u wilt varen. De minimale vaartijd die u kunt boeken is 1 uur. Maar wij adviseren om toch minimaal 2,5 uur te varen om al het moois te kunnen zien langs de Vecht.

Kosten alleen rondvaart of boothuur is inclusief btw, uw schipper (die ook als gids desgewenst veel kan vertellen over de Vecht), maar exclusief de door u gewenste catering, drankjes en bediening.

Wij varen van 09.00 t/m 24.00 uur en u bepaalt zelf wanneer u wilt starten met uw rondvaart.

Het aantal passagiers is maximaal 12 maar bij sommige arrangementen is dat 8 of 10 personen.

Gebruikmaken van het glas- en serviesgoed kan, de kosten hiervoor bedragen € 15,- . Bediening aan boord is ook mogelijk, de kosten hiervoor bedragen € 35,- per uur.

Onze vaste opstapplaats is gelegen in Vreeland.
Het adres is Bergseweg 10, 3633 AK Vreeland. U kunt uw auto parkeren op de kade bij Uw Salonboot. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen (vrij parkeren). Wilt u ergens anders opstappen? Dat kan ook, zie de opstapplaatsen pagina.

Het betalen van uw rondvaart of bootverhuur kan op twee manieren:
1. Na afloop contant betalen. (LET OP GEEN PIN AAN BOORD).
2. Vooraf betalen via een overschrijving.

De salonboot is voorzien van een toilet, verwarming en de boot is geschikt voor mindervaliden

Jazeker kan dat. De salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten van het mooie weer. Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een rondvaart maken.

Er is een trap aan de kade van onze vaste opstapplaats voor mensen die slecht ter been zijn zodat ze gemakkelijker aan boord kunnen stappen.