Zakelijk uitje plannen?

Stap aan boord van Uw Salonboot voor een luxe en intiem zakelijk uitje.

Zakelijk uitje organiseren. Welkom aan boord.

Zakelijk uitje plannen maar dan wel op een unieke plek? Dan is uw Salonboot “La vita é Bella” de aangewezen plek. Een recente ervaring van een van mijn klanten: “gisteren hebben we een rondvaart gemaakt en we hebben er alles behalve spijt van. Ons zakelijke uitje, in dit geval was het een teambuildings sessie, was een groot succes.

Op de Vecht in de prachtige authentieke “Salonboot “La Vita é Bella” is er geen afleiding in de vorm van telefoon, email, vergaderingen die op uw aanwezigheid wachten. Zo kan uw zakelijke uitje werkelijk tot stand komen; ongestoord praten en tot de kern komen. Ondertussen de zacht ronkende motor, het kabbelende water, heerlijke lunch of diner aan boord precies zoals u dat wenst, kortom: het zakelijke uitje plannen doet u samen met Uw Salonboot! Enjoy the magic!”

Directie uitje varen?

Een bijzondere manier om uw directie te verrassen, en ze “in de boot te nemen”. Tijdens uw directie uitje glijdt het landschap traag aan u voorbij terwijl u van uw lunch, diner of drankje geniet. Onze ervaring is dat elk jaargetijde zich uitstekend leent voor een rondvaart. Aan boord van uw luxe salonboot zal het u aan niets ontbreken.

U hoeft alleen nog maar aan boord te stappen. Of u zich nu in de voor- of achterkuip bevindt: de waterbeleving en het comfort zijn fenomenaal. Bovendien is Uw Salonboot voorzien van verwarming en is er een toilet aan boord. Het staat vast dat uw directie uitje op Uw Salonboot een onvergetelijk uitje wordt. Enjoy the Magic!

Een kleine greep uit onze arrangementen waaruit u kunt kiezen.

Wij hebben unieke en smaakvolle arrangementen voor u om van uw dag een bijzondere dag te maken. Kijkt u verder op de site wat ons aanbod is aan bijzondere en smaakvolle arrangementen. Enjoy the Magic!

prive rondvaart
witte overlay

Privé rondvaart op de Vecht

Een geweldige privé rondvaart op de Vecht en Loosdrechtse plassen.

luxe lunch
witte overlay

Luxe lunch rondvaart

Een heerlijk lunch arrangement, dagvers gemaakt door onze vaste cateraar Casafood.

diner uwsalonboot
witte overlay

Italiaans dineren

Een arrangement uitstekend voor een boottocht over de prachtige Vecht.

golfclinic uwsalonboot
witte overlay

Golfclinic & varen Vecht

Een Golfclinic op “Old Cours Loenen” van 1.5 uur gegeven door de pro van OCL Stuart Mathie.