Het gastenboek van Uw Salonboot

Lees de beoordelingen van onze gasten die u voor zijn geweest. Ik heb er niets meer aan toe te voegen. U misschien wel?
Daarom vraag ik u vriendelijk om uw rondvaart op UwSalonboot een beoordeling te geven op Google. Daarmee helpt u mij enorm in de ranking bij de Google zoekmachines, dat geeft veel vertrouwen bij eventuele nieuwe klanten.

Klik hier om uw beoordeling te geven op Google Maps.

Heel hartelijk dank voor uw bezoek en/of uw beoordeling en wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Arjen Zweedijk

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
54 berichten.
Hanneke Hanneke
Beste Arjen, We hebben allen intens genoten van jouw prachtige boottocht op de Vecht en de humor van de kapitein: er was een sterke klik en dat kon jij vast en zeker ook wel merken aan het enthousiaste gezelschap en de ambiance. Natuurlijk heel blij dat het weer zo meezat maar bij mindere weergoden was het zeker een vrolijk "binnenhuis"feestje geworden: heel fijn dat je dan overdekt zit en toch kunt genieten van deze schitterende vaartocht. Over het restaurant: eten perfect zoals je al aangegeven had. Deze dag was een enorm succes. Hartelijke groet, Hanneke
Martijn en Jonna Martijn en Jonna
Afgelopen weekend heerlijk gevaren met het gezin en een top middag gehad. Op een mooie klassieke boot de Vecht afgezakt. De catering was top en tot in de puntjes geregeld met hapjes, drankjes etc. De schipper was zeer enthousiast en wist ons het nodige te vertellen over alle bijzondere en historische plekken aan het water. Als hoogtepunt hebben onze kinderen zelf nog even aan het roer gestaan wat de middag compleet maakte! Kortom een echte aanrader voor een dagje uit.
Beheerdersantwoord:
Het was voor mij ook een geweldige middag. Jullie 3 kids weten hoe ze nu een salonboot moeten besturen.
Heerlijke High Tea op de Vecht Heerlijke High Tea op de Vecht
Woensdag 21 oktober hebben wij een prachtige vaartocht met de Salonboot over de Vecht gemaakt. Daarbij hebben wij genoten van een heerlijke High Tea. Ondertussen vertelde schipper Arjen Zweedijk heel veel interessante verhalen over de geschiedenis van de Vecht en de schitterende huizen die aan het water staan. Een absolute aanrader. Gaan we absoluut nog een doen! Gerton en Chantal
Beheerdersantwoord:
Dank jullie wel Gerton en Chantal.
Sylvia en Arno Brons Sylvia en Arno Brons
Beste Schipper ? Heel hartelijk dank voor de geweldig leuke, mooie en super gezellige vaartocht die we vanmiddag hebben beleefd met ons clubje van 10. Je hebt door je vrolijke aanwezigheid in grote mate bijgedragen aan de pret! De weergoden zijn ons meer dan gunstig gezind geweest ook nog eens ... het was een uitgelezen middag! Heel hartelijke groet, Arno en Sylvia Brons p.s. Gelukkig dat we toch ook nog de grill worst mee aan boord hadden meegenomen! ?
Beheerdersantwoord:
Dank u wel en heb echt genoten van de catering die u had verzorgt (-:
Georgette Georgette
Wat was het top om op de salonboot van Arjen mijn 60e verjaardag te vieren!! Door de sfeer van deze boot met de allure van de Vecht en de kundige kapiteinsvakmanschap werd mijn verjaardag er รฉรฉntje om in te lijsten.ย In รฉรฉn woord Geweldig!! Nogmaals , hartelijk bedankt, Arjen. Wij hebben genoten van je gastvrijheid.
Beheerdersantwoord:
Dank jullie wel. Ik heb ook genoten van jullie. Mijn dank is groot.