Het gastenboek van Uw Salonboot

Lees de beoordelingen van onze gasten die u voor zijn geweest. Ik heb er niets meer aan toe te voegen. U misschien wel?
Daarom vraag ik u vriendelijk om uw rondvaart op UwSalonboot een beoordeling te geven op Google. Daarmee helpt u mij enorm in de ranking bij de Google zoekmachines, dat geeft veel vertrouwen bij eventuele nieuwe klanten.

Klik hier om uw beoordeling te geven op Google Maps.

Heel hartelijk dank voor uw bezoek en/of uw beoordeling en wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Arjen Zweedijk

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
54 berichten.
Familie Brouwers Familie Brouwers
Vandaag 18 maart, ondanks de kou een geweldige warme ? rondvaart met een heerlijk tapas diner mogen beleven. We vonden het heel gezellig en knus en hebben mede door schipper Arjen een heerlijke middag gehad!
Harry en Henny Pruis, Harry en Henny Pruis,
Wij wensen jullie ook hele fijne dagen en een gezond 2018. Afgelopen weekend nog over de vaartocht gehad in 2016 hoe gezellig het was.
Familie Haan Familie Haan
Wij hebben onze gouden bruiloft gevierd op de geweldige salonboot van Arjan Zweedijk. Met alle kinderen en kleinkinderen hebben we vier uur over de Vecht gevaren en intussen een fantastische lunch verorberd. Een schitterende boot met dikke kussens, iedereen was heerlijk ontspannen en de kleinkinderen mochten om de beurt aan het stuur zitten. Aan het eind was het weer zo goed geworden dat (bijna) iedereen ook nog de Vecht in dook. We hadden deze dag niet mooier kunnen vieren en denken nog vaak terug aan de fraaie en gezellige salonboot!! Heel veel dank!
Anthon en Wilma Anthon en Wilma
Wat hebben we leuke ervaringen opgedaan 2x tijdens een tocht over de Vecht met โ€œuw salonbootโ€. Wij wonen sinds maart dit jaar in Vreeland en vierden de 65e verjaardag van Anthon op deze wijze. Onze kleinzoon van 7 mocht een stukje varen en bleek een waar talent te zijn, schipper Arjen was zรฉรฉr onder de indruk. De tweede vaartocht maakten we met een groepje goede vrienden en ...... een nieuwe mooie relatie tussen 2 singles is daar ontstaan!! Wie weet wat onze volgende ervaring zal worden, maar tot nu toe 👍🔝!! Dank hoor gastvrije en gezellige schipper Arjen!! Je ziet ons zรฉker weer!!
Ageeth Ageeth
Gezellig met het team 12 vrouwen een uitje. Het verwenarrangement. Varen over de vecht met een gezellige kapitein aan boord en daarna heerlijk gegeten bij tante koosje in loenen aan de vecht. Geweldige avond gehad top!!!@