Het gastenboek van Uw Salonboot

Lees de beoordelingen van onze gasten die u voor zijn geweest. Ik heb er niets meer aan toe te voegen. U misschien wel?
Daarom vraag ik u vriendelijk om uw rondvaart op UwSalonboot een beoordeling te geven op Google. Daarmee helpt u mij enorm in de ranking bij de Google zoekmachines, dat geeft veel vertrouwen bij eventuele nieuwe klanten.

Klik hier om uw beoordeling te geven op Google Maps.

Heel hartelijk dank voor uw bezoek en/of uw beoordeling en wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Arjen Zweedijk

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
54 berichten.
Yvonne Zethoven&friends Yvonne Zethoven&friends
Zondag 6 mei, arrangement boot&koets met 9 vriendinnen. Wat heeeerlijk, een enthousiast ontvangst, een prachtig karakteristieke salonboot, een koets met klasse, volop zon en een prestigeuze omgeving, We hebben van beide zo enorm genoten. Mooie herinneringen zijn gemaakt! Dank aan Arjen (kapitein) , Frank en Petra van stalhouderij de Zadelhoff. Tot ziens!
Familie van den Tempel Familie van den Tempel
Gisteren, 6 mei, een geweldige rondvaart gehad. Het was ontzettend mooi weer, en alles was perfect geregeld. Drankjes en hapjes waren heerlijk en de kapitein was een ontzettend gezellige vent. Alles bij elkaar was het een groot succes! Echt een aanrader!
Beheerdersantwoord:
Dank jullie wel voor het mooie compliment.
Ria & Hans Havelaar Ria & Hans Havelaar
24 april zou volgens de weerberichten een dag met alleen maar regen worden. Dat belooft weinig goeds voor ons familie uitje. Gelukkig bleef de regen weg en konden we genieten van een heerlijke vaartocht over de Vecht ons koesterend in het stralend zonnig humeur van onze schipper. Dat kon de zon niet op zich laten zitten. De wolken schoven opzij en het dak kon open. Puur genieten! In Breukelen van boord en terug gebracht naar Vreeland met een omnibus met paardentractie. Was er dan helemaal geen regen die dag? Jawel, onderweg naar Vreeland en later terug naar huis. Maar dat kon ons niet deren. Wij genoten na van een heerlijke vaartocht. Schipper Arjen, je hebt het allemaal geweldig geregeld.
Rian Spenkelink Rian Spenkelink
Vriendinnen boottocht! Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vriendinnen een Vecht tocht gedaan op de Salonboot. Het was super geregeld, Een leuke kapitein, lekkere hapjes, fijne drankjes en ........ Niet te vergeten gezellige vriendinnen! Dit was mijn zesde keer op de Salonboot met diverse gezelschappen en diverse gelegenheden! This echt een aanrader en succes verzekerd. Hartelijk dank Kapitein Arjen.
Monique & Georges Monique & Georges
7 april 2018; Niets dan lof over de Salonboot en zijn bemanning. Wij beleefden een heel bijzondere boottocht langs beeldige oevers. Echt de moeite waard om van Belgiรซ naar Vreeland te reizen.