Het gastenboek van Uw Salonboot

Lees de beoordelingen van onze gasten die u voor zijn geweest. Ik heb er niets meer aan toe te voegen. U misschien wel?
Daarom vraag ik u vriendelijk om uw rondvaart op UwSalonboot een beoordeling te geven op Google. Daarmee helpt u mij enorm in de ranking bij de Google zoekmachines, dat geeft veel vertrouwen bij eventuele nieuwe klanten.

Klik hier om uw beoordeling te geven op Google Maps.

Heel hartelijk dank voor uw bezoek en/of uw beoordeling en wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Arjen Zweedijk

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
54 berichten.
CM Mannee CM Mannee
Ontspannen, gezellige sfeer met Prachtig Uitzicht! Ons familie uitje op Uw Salonboot was ERG Geslaagd. Ontspannen, Prachtige omgeving en Een gezellige schipper sterven ons van alles over De omgeving Kon vertellen. Ik Zou Het Zeker aanraden!
Mark Mannee Mark Mannee
Mooie boot, mooie omgeving! Leuke tocht Gemaakt, Fijn Is dat je op de boot zowel Binnen als Buiten heerlijk Kunt Zitten. Schipper weet Veel meer dan De omgeving te vertellen. Aanrader!
Bep de Mol Bep de Mol
Een huwelijksjubileum Vieren in kleine kring, including Enige personen met mobiliteitsproblemen. Het Bracht ons Naar een privรฉ boottocht op de Vecht. Een prachtige goed verzorgde boottocht op de Vecht Werd Een droomtocht. De goedverzorgde ontvangst en Verzorging maakte Het feest compleet. De kapitein vertelde Veel meer dan de Omgeving en vulde aan where our jeugdherinneringen tekort schoten. Het was Een shot in de roos.
Josselien Josselien
De Salonboot Ziet er Geweldig uit en de schipper Kiest Altijd de prachtigste vaarroutes. De hapjes en Drankjes Zijn zeer goed verzorgd. Een heel mooi en fijn familie uitje in Een hele relaxte sfeer.