Varen op de Vecht

Varen op de Vecht is een unieke en onvergetelijke manier om één van Nederlands mooiste gebieden te ontdekken in uw luxe privé salonboot.

Varen op de Vecht in uw luxe salonboot voor een onvergetelijk dagje uit

Varen op de Vecht is een unieke en onvergetelijke manier om één van Nederlands mooiste gebieden te ontdekken. Of je nu met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties bent: een vaartocht op de Vecht blijft je altijd bij. Geniet vanuit onze karakteristieke salonboot ‘La Vita è Bella’ van schilderachtige plaatsen als Loenen aan de Vecht, Breukelen en Weesp.

Een onvergetelijk dagje uit

Van familiedag tot huwelijksjubileum, van bedrijfsuitje tot verjaardag: een rondvaart op de Vecht leent zich uitstekend voor allerlei gelegenheden. Onze charmante salonboot is overdekt, waardoor we uw dagje uit onder alle weersomstandigheden kunnen verzorgen. Met twee tot tien personen vaart u door een schilderachtige omgeving met prachtige buitenplaatsen, theehuizen, historische molens en schitterende natuur. Varen op de Vecht is alsof je in een schilderij vaart. Een dagje uit om nooit te vergeten!

uwsalonboot varen op de vecht

Tot in de puntjes verzorgd

Om je rondvaart onvergetelijk te maken, verzorgen wij deze tot in de puntjes. In ons heerlijk verwarmde schip kunnen we naast een hapje en drankje bijvoorbeeld ook een overheerlijk meer gangen diner serveren. Op zonnige dagen geniet u heerlijk van het weer dankzij het schuifdak waarover de boot beschikt en een open voorsteven waar u met 4 personen kunt zitten. Ook kunt u uw dagje varen op de Vecht combineren met bijvoorbeeld een golfclinic een cabriotour en een koets tocht langs de Vecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze speciale arrangementen!

Varen op de Vecht in een sfeervolle ambiance

Wilt u ook een geheel verzorgde rondvaart op de Vecht, al dan niet in de vorm van een uniek arrangement? Of vaart u liever over de Loosdrechtse Plassen? Wij kunnen uw dagje varen op de Vecht zeer flexibel op uw wensen afstemmen. Neem voor meer informatie en al uw vragen contact met ons op. We nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en uw dagje uit onvergetelijk te maken! En o ja u kunt heerlijk in de herfst of winter varen want de salonboot is geheel verwarmd.

op de vecht varen uwsalonboot