Privé rondvaart Vecht en Loosdrechtse Plassen

Hier vindt u de rondvaart prijzen van uw saloboot.

Privé rondvaart op de Vecht en Loosdrechtse Plassen zonder arrangement. Vanaf 2 t/m 12 personen.

Wij verhuren onze prachtige salonboot “La Vita é Bella” ook zonder arrangement. Sterker nog als u uw eigen hapjes of drankjes wilt meenemen dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zeggen altijd “Alles mag en niets moet” De schipper en eigenaar van Uw Salonboot Arjen Zweedijk is uw gastheer en kan u desgewenst veel vertellen over de omgeving Vecht en Loosdrechtse Plassen. Dit geld ook voor mede collega schipper Bas van de Akker. Belangrijk is dat u kunt genieten van een leuk dagje uit. Uw Salonboot laat u de sfeer en de rust van het gebied volledig ervaren. Al vele klanten zijn u voorgegaan. Enjoy the Magic!

Prijzen
1 t/m 2 personen per uur € 100,-
3 t/m 4 personen per uur € 125,-
5 t/m 6 personen per uur € 150,-
7 t/m 8 personen per uur € 175,-
9 t/m 10 personen per uur € 195,-
10 t/m 12 personen per uur € 215,-

De prijs is inclusief BTW, schipper (en gids), brug- en sluisgelden. Met meer dan 12 personen varen? Dat kan maar dan zetten we meerdere salonboten in?
Wij varen het gehele jaar door van 09.00 t/m 24.00 uur.

Wij adviseren u minimaal 2 1/2 uur of 3 uur te reserveren zodat u al het moois kunt zien van de Vecht en kunt genieten van uw rondvaart. Het aantal passagiers wat aan boord kan is maximaal 10Meer mensen meenemen? Informeer dan bij schipper Arjen Zweedijk.

 • U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap.
 • Uw salonboot is voorzien van een toilet, verwarming en de boot is geschikt voor mindervaliden.
 • Bij mooie weer kunt u heerlijk buiten zitten in het voorsteven en in het achtersteven daar kunnen de zijpanelen helemaal open en het schuifdak kan dan geheel worden opengeschoven.
 • Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een geheel verwarmde rondvaart maken.

Voor aanvang boottocht overmaken of contant afrekenen aan boord de keuze is aan u. (Let op geen pin aan boord). U ontvang bij uw bevestiging een factuur.

Reserveren is enkel mogelijk via de site.

Uw Salonboot is exclusief voor uw gezelschap en voorzien van een toilet, verwarming en een schuifdak zodat u ook kunt genieten van het mooie weer. Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en is verwarmd. Dus niet alleen heerlijk zomers maar ook  lekker warm s’ winters

Onze vaste opstapplaats is Bergseweg 10, 3633 AK Vreeland.
U kunt uw auto parkeren op de kade bij de opstapplaats van de salonboot. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen. En u kunt er onbetaald parkeren.

Bij vertrek en/of aankomst elders dan de thuishaven in Vreeland worden zogenaamde ‘voorvaarkosten’ berekend.

Loenen a/d Vecht – Nederhorst den Berg-Nieuwersluis € 85,-
Breukelen – Nigtevecht – Restaurant Slangevegt € 105,-
Loosdrechtse Plassen- Goudestein – Maarssen € 155,-
Weesp – Muiden – Oud Zuilen € 185,-

Route Vecht van 2 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we om. Route Vecht van 2.5 uur: Breukelen, Kasteel Nyenrode, restaurant Slangevegt keren we om.

Route Vecht van 3 uur: Goudenstein, oude gracht Maarssen keren we om. Route Vecht van 3.5 uur: Maarssen dorp en bij Op Buren keren we om.

Route Loosdrechtse Plassen van 4 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart.

In de periode 1 november t/m 31 maart is er op de zaterdagen en zondagen een gewijzigde route.

Frisdrank Per fles € 2,-. (Cola – Cola light – Spa rood & blauw – Appelsap – Ice Thee)
Koffie en thee per kopje € 2,50. (Koffie (Nespresso) – Thee (diverse smaken)
Wijnen Per fles € 20,-. (Prosecco – Witte wijn – Rode wijn – Rosé)
Bier Per fles € 2,50. (0.0 % Heineken – Brand bier)

Lees hier meer informatie over de drankjes.

Heeft u misschien nog vragen? Bel ons gerust of stuur ons een mail.

Telefoon: 06-538 35 653
E-mail: mail@uwsalonboot.nl

Privé rondvaart reserveren

uwsalonboot varen vucht

Overige belangrijke informatie die u moet weten.

 • U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Dus er komen geen andere personen aan boord.
 • U bepaald zelf hoe laat u wilt starten en de duur van de rondvaart.
 • Reserveren altijd via de website.
 • Bel eerst even voor beschikbaarheid van de salonboot op de door u gekozen dag.
 • Uw salonboot is voorzien van een toilet, verwarming en de boot is geschikt voor mindervaliden.
 • Bij mooie weer kunt u heerlijk buiten zitten in het voorsteven en in het achtersteven daar kunnen de zijpanelen helemaal open en het schuifdak kan dan geheel worden opengeschoven.
 • Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een geheel verwarmde rondvaart maken.

Wat onze klanten zeggen

Superfijn contact met Arjen. Toen onze lunch uitliep leek hij heel flexibel. Relaxte sfeer aan boord en uberhaupt een prachtige salonboot. Aanrader!
Als kapitein neemt Arjan bestemmend het voortouw. Hij geeft zijn verantwoordelijkheid gestalte om het voor een ieder een feestje te laten zijn. Een fenomenale tocht onder het genot van een pico bello high tea. Kortom een echte aanrader voor jong en oud.
Geweldige middag gehad! Bedankt Arjan voor de goede zorgen!
Met een sublieme high-tea aan boord de perfecte trip voor ons team-uitje! Salonboot La Vita e Bella is voor alle jaargetijden en weersomstandigheden de juiste keuze!
Geweldige ervaring!Bas was een prima kapitein.
Heerlijke ontspannen vaartocht op de mooie vecht, met een mooie boot en zeer vriendelijke schipper! Aansluitend geboren culinaire sensatie bij restaurant de Nederlanden. Een absolute aanrader!
Top(mid)dag!Familie-uitje, 9 personen, hapje, drankje, zwemmen bij eilandje in Loosdrechtse Plassen, mooi weer, leuk varen op Vecht!
Superleuk! Mooie boot, mooie vaarroute en vriendelijke schipper! Een geslaagde middag😁