Rondvlucht Dakota DC3 en varen Vecht

Vliegen en varen over de Vecht, een dag om nooit te vergeten.

Rondvlucht Dakota DC3 varen Vecht in Uw Salonboot. Ook dat kan!

Rondvlucht Dakota DC3 varen Vecht. Een geweldige rondvlucht maken in een historische Dakota DC3 en heerlijk varen over de Vecht in uw klassieke salonboot? Het kan allemaal dankzij een unieke samenwerking van DDA Classic Airlines en Uw Salonboot. U gaat u op de meest luxe manier terug in de tijd. Vliegen in een Dakota DC3 en varen over de Vecht in een klassieke salonboot. Een belevenis waarvan de herinnering een mensenleven meegaat. Enjoy the Magic!

Inhoud van het arrangement;
Uw rondvlucht boven Amsterdam en de Vechtstreek: anderhalf uur voor vertrek wordt u ontvangen op Schiphol-Oost. Daar maakt u eerst uitgebreid kennis met de legendarische DC-3. U ontvangt bovendien een persoonlijk aandenken en een certificaat van uw Dakota-luchtdoop. Inclusief de rondvlucht is dit een ervaring van ongeveer 2,5 uur.

Daarna maakt u een rondvaart over de Vecht met uw salonboot “La Vita è Bella”.
Na een kleine twintig minuten met de auto of bus stapt u aan boord van uw Salonboot La Vita è Bella. Hier vaart u als het ware door het schilderij dat de Vecht heet. U bepaalt zelf hoelang u wilt varen. U kunt dit arrangement ook uitbreiden met een lunch of diner aan boord.

Prijs op aanvraag. Vraag hier uw offerte aan.

Voor aanvang boottocht overmaken of contant afrekenen aan boord de keuze is aan u. (Let op geen pin aan boord). U ontvang bij uw bevestiging een factuur.

Reserveren via mail@uwsalonboot.nl en vraag hier uw offerte aan.

Uw Salonboot ligt klaar op de Bergseweg 10, 3633 AK Vreeland.
U kunt uw auto parkeren op de kade bij de opstapplaats van Uw Salonboot. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen.

Adres Schiphol Oost;
Het vertrekpunt is het KLM Jet Center te Schiphol Oost aan de Thermiekstraat, ook wel aangeduid als General Aviation Terminal. Gelieve anderhalf uur voor vertrek aanwezig te zijn.

Route Vecht van 2 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we om. Route Vecht van 2.5 uur: Breukelen, Kasteel Nyenrode, restaurant Slangevegt keren we om.

Route Vecht van 3 uur: Goudenstein, oude gracht Maarssen keren we om. Route Vecht van 3.5 uur: Maarssen dorp en bij Op Buren keren we om.

Route Loosdrechtse Plassen van 4 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart.

In de periode 1 november t/m 31 maart is er op de zaterdagen en zondagen een gewijzigde route.

Heeft u misschien nog vragen? Bel ons gerust of stuur ons een mail.

Telefoon: 06-538 35 653
E-mail: mail@uwsalonboot.nl