All inclusive Koets en Boot

Met koets langs de Vecht van Breukelen naar Vreeland en met uw salonboot terug naar Breukelen.

All inclusive koets en boot. Met koets van Breukelen naar Vreeland en terug met uw salonboot.

All inclusive Koets en Boot, dat is rijden en varen van Breukelen naar Vreeland en weer terug. Dat kunt u nog eens een nostalgische dagje uit noemen. U wordt op de Stalhouderij ‘De Zadelhoff’ ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een rondleiding. Hierna neemt u plaats in een van de rijtuigen en vertrekt u voor een rit langs de Vecht. Na ongeveer een uur komt u aan in Vreeland. Hierna stapt u aan boord van Uw Salonboot en wij varen u over de Vecht weer terug naar Breukelen. Enjoy the Magic!

Inhoud van het arrangement;
Een koetstocht langs de Vecht van Breukelen naar Vreeland. Een rondleiding bij Stalhouderij ‘De Zadelhoff’ met een kopje koffie of thee. Een vaartocht van Vreeland naar Breukelen in Uw Salonboot.

En een rondvaart over de Vecht van 1 uur.

2 t/m 12 personen € 695,-
Deze prijs is all inclusief BTW, schipper (en gids), brug- en sluisgelden, koetstocht en rondleiding met koffie en thee en een rondvaart van 1 uur. Wij adviseren u minimaal 2 à 2,5 uur te reserveren.

Voor rondvaart routes klik hier.

Wij varen het gehele jaar door van 09.00 t/m 21.00 uur.

Voor aanvang boottocht overmaken of contant afrekenen aan boord de keuze is aan u. (Let op geen pin aan boord). U ontvang bij uw bevestiging een factuur.

Reserveren is enkel mogelijk via de site.

Uw Salonboot is exclusief voor uw gezelschap en voorzien van een toilet, verwarming en een schuifdak zodat u ook kunt genieten van het mooie weer. Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en is verwarmd. Dus niet alleen heerlijk zomers maar ook  lekker warm s’ winters

U wordt verwacht op de Stalhouderij ‘De Zadelhoff’ (Zandpad 34a, 3621 ND in Breukelen). Hier zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. We ontvangen u met een kop koffie of thee, gevolgd door een rondleiding op het bedrijf. U ziet onder andere een bijzondere collectie koetsen.

Hierna vertrekt u voor een rit langs de Vecht met zijn mooie buitenplaatsen en theekoepels. Na ongeveer 1 1/2 uur komt u aan in Vreeland. Hier stapt u aan boord van Uw Salonboot en wij varen u over de Vecht (1 uur varen) weer terug naar Stalhouderij ‘De Zadelhoff’.

Route Vecht van 2 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we om. Route Vecht van 2.5 uur: Breukelen, Kasteel Nyenrode, restaurant Slangevegt keren we om.

Route Vecht van 3 uur: Goudenstein, oude gracht Maarssen keren we om. Route Vecht van 3.5 uur: Maarssen dorp en bij Op Buren keren we om.

Route Loosdrechtse Plassen van 4 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart.

In de periode 1 november t/m 31 maart is er op de zaterdagen en zondagen een gewijzigde route.

Heeft u misschien nog vragen? Bel ons gerust of stuur ons een mail.

Telefoon: 06-538 35 653
E-mail: mail@uwsalonboot.nl

All inclusive Koets & Boot €695,-

Stap 1 van 2 - "All inclusive Koets & Boot”

Check voor de beschikbare datum met schipper Arjen Zweedijk; Tel. +31 653835653
DD slash MM slash JJJJ
uwsalonboot varen vucht

Overige belangrijke informatie die u moet weten.

  • U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Dus er komen geen andere personen aan boord.
  • U bepaald zelf hoe laat u wilt starten en de duur van de rondvaart.
  • Reserveren altijd via de website.
  • Bel eerst even voor beschikbaarheid van de salonboot op de door u gekozen dag.
  • Uw salonboot is voorzien van een toilet, verwarming en de boot is geschikt voor mindervaliden.
  • Bij mooie weer kunt u heerlijk buiten zitten in het voorsteven en in het achtersteven daar kunnen de zijpanelen helemaal open en het schuifdak kan dan geheel worden opengeschoven.
  • Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een geheel verwarmde rondvaart maken.