Michelin sterren lunch

“Michelin sterren lunch” het rondvaart arrangement met een ster.

Michelin sterren lunch rondvaart. Het arrangement met een ster. Enjoy the culinaire Magic!

Uw arrangement start vanaf de kade bij restaurant De Nederlanden in Vreeland. Tijdens dit arrangement geniet u allereerst van een vaartocht op uw Salonboot La Vita é Bella in de prachtige omgeving van de Vecht, vergezeld van een heerlijk drankje aan boord. Na de vaartocht gaat u van boord op de plek waar u bent opgestapt, waarna Caroline Berends van restaurant De Nederlanden u ontvangt voor een culinaire 4-gangen lunch van chef-kok Wilco Berends. Enjoy the culinaire Magic!

*2 t/m 12 personen € 140,- p.p.
*Bij een reservering van minder dan 4 personen komt er € 20,- per persoon bij.

Let op; Lunch: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, aan tafel tussen 1200-13.30u.

Deze prijs is een all inclusive prijs vanaf *2 t/m 10 personen, inclusief BTW, schipper (en gids), brug- en sluisgelden, 6 gangen sterren diner, onbeperkt drankjes aan boord en een rondvaart van 1 uur. Wij adviseren u minimaal 2 à 2,5 uur te reserveren.

Voor rondvaart routes klik hier. Wij varen het gehele jaar door van 09.00 t/m 21.00 uur.

Inhoud van ons arrangement is een rondvaart over de Vecht van 1 uur:
Een 4-gangen menu Du Chef van sterren restaurant De Nederlanden; Een dagelijks wisselend 4 gangen lunchmenu wordt aan tafel voorgesteld. Dit is een marktmenu en niet van tevoren bekend. (De drankjes tijdens de lunch bij de Nederlanden zijn niet inbegrepen). De lunch wordt geserveerd in het restaurant van de Nederlanden. Eventueel zou u het voor- of het nagerecht aan boord geserveerd kunnen krijgen.
Onbeperkt drankjes aan boord:
Onbeperkt drankjes zoals Cola, Cola light, Spa rood & blauw, appelsap, Ice Tea, koffie (Nespresso), thee (diverse smaken), Prosecco, witte wijn, rode wijn, rosé, 0.0 % Heineken en Brand bier.

Let op; Lunch: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, aan tafel tussen 1200-13.30u.

Voor aanvang boottocht overmaken of contant afrekenen aan boord de keuze is aan u. (Let op geen pin aan boord). U ontvang bij uw bevestiging een factuur.

Reserveren is enkel mogelijk via de site.

Uw Salonboot is exclusief voor uw gezelschap en voorzien van een toilet, verwarming en een schuifdak zodat u ook kunt genieten van het mooie weer. Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en is verwarmd. Dus niet alleen heerlijk zomers maar ook  lekker warm s’ winters

Bij restaurant De Nederlanden, Duinkerken 3 te Vreeland. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats van het restaurant. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen (vrij parkeren). Wilt u ergens anders opstappen? Wilt u dat even aangeven bij de reservering.

Loenen a/d Vecht- Nederhorst den Berg-Nieuwersluis € 85,-
Breukelen- Nigtevecht-Restaurant Slangeveght € 105,-
Loosdrechtse Plassen- Goudenstein-Maarssen € 155,-
Weesp- Muiden- Oud Zuilen € 185,-

Route Vecht van 2 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we om. Route Vecht van 2.5 uur: Breukelen, Kasteel Nyenrode, restaurant Slangevegt keren we om.

Route Vecht van 3 uur: Goudenstein, oude gracht Maarssen keren we om. Route Vecht van 3.5 uur: Maarssen dorp en bij Op Buren keren we om.

Route Loosdrechtse Plassen van 4 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart.

In de periode 1 november t/m 31 maart is er op de zaterdagen en zondagen een gewijzigde route.

Heeft u misschien nog vragen? Bel ons gerust of stuur ons een mail.

Telefoon: 06-538 35 653
E-mail: mail@uwsalonboot.nl

Michelin sterren lunch reserveren: € 140,- p.p.

Stap 1 van 2 - "All inclusive Michelin sterren lunch” € 140,- p.p.

Check voor de beschikbare datum met schipper Arjen Zweedijk; Tel. +31 653835653
DD slash MM slash JJJJ
uwsalonboot varen vucht

Overige belangrijke informatie die u moet weten.

  • U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Dus er komen geen andere personen aan boord.
  • U bepaald zelf hoe laat u wilt starten en de duur van de rondvaart.
  • Reserveren altijd via de website.
  • Bel eerst even voor beschikbaarheid van de salonboot op de door u gekozen dag.
  • Uw salonboot is voorzien van een toilet, verwarming en de boot is geschikt voor mindervaliden.
  • Bij mooie weer kunt u heerlijk buiten zitten in het voorsteven en in het achtersteven daar kunnen de zijpanelen helemaal open en het schuifdak kan dan geheel worden opengeschoven.
  • Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een geheel verwarmde rondvaart maken.