Boot huur voor rondvaart uitjes.

Ervaar luxe en comfort tijdens boot huur van uw rondvaart uitjes.

.

Ervaar luxe en comfort tijdens uw boot huur voor perfecte rondvaart uitjes.

Ondek de ultieme luxe en exclusiviteit door uw (salon) boot te huren voor een privé rondvaart. Of je nu een intiem uitje voor twee, een feestje met vrienden of een familiebijeenkomst plant, een privé boot huur biedt de perfecte setting voor een speciale rondvaart uitjes. Enjoy the Magic!

Ontdek de ultieme boot huur ervaring en comfort van UwSalonboot.

Waar exclusiviteit samensmelt met het serene waterlandschap van de Vecht en Loosdrechtse Plassen. Stap aan boord van onze prachtig ingerichte salonboot “La Vita é Bella”, die volledig tot uw beschikking staat voor een onvergetelijk boot huur uitjes. Met het gemak van een eigen parkeerplaats direct naast de boot, bieden we u de vrijheid om uw eigen koers te bepalen, weg van de alledaagse moeilijkheden.

Passende arrangementen voor rondvaart uitjes.

Of je nu een romantisch rondvaart uitje plant, een verjaardagsfeest wilt vieren, of gewoon quality time wilt doorbrengen met je vrienden of familie op de prachtige Vecht, onze salonboot “La Vita é Bella” biedt de perfecte setting zelf zonder arrangement. U mag zelf namelijk alles ook gewoon zelf meenemen tijdens uw rondvaart uitje geen enkel probleem. Uw salonboot “La vita e Bella” voldoet aan al uw behoeften. Van kleine intiem groepje tot maximaal 12 personen. Er is voor elk wat wils.

Boek hier een van uw privé rondvaart uitjes.

Laat ons uw helpen bij het plannen van jouw perfecte rondvaart uitje op het water. Kijk verder op de site om meer te weten te komen over onze tarieven van boot huur, smaakvolle arrangementen of bijzondere arrangementen. Maak van uw volgende rondvaart uitje met Uw Salonboot een ervaring die al uw verwachtingen overtreft. Enjoy the Magic!

Bekijk het promotie filmpje van uw boottrip over de prachtige Utrechtse Vecht. … Enjoy the Magic!

salonboot image5

Privé rondvaart maken

salonboot afbeelding1

Unieke arrangementen

salonboot afbeelding7

Smakelijke arrangementen

salonboot image6

Bedrijfsarrangementen