Een boottocht in Loosdrecht is een onvergetelijk uitje voor jong en oud.

Niet alleen de Plassen, maar ook de wijde omgeving rondom Loosdrecht is adembenemend mooi. Vier uur lang geniet u vanuit onze karakteristieke salonboot ‘La Vita è Bella’ van dit prachtige stukje Nederland. Omdat onze boot overdekt en verwarmd is, kunt u ook in het najaar comfortabel genieten van dit waterrijke landschap!

Uw boottocht in Loosdrecht geheel verzorgd worden voor u.

Een familiedag, een romantische date of een bedrijfsuitje: varen rondom Loosdrecht is altijd een blijvende herinnering. Wij kunnen uw boottocht met speciale arrangementen nóg onvergetelijker maken! Wat dacht u bijvoorbeeld van een smakelijk lunch of overheerlijk meer gangen diner op de boot? Een extra bijzondere belevenis is een boottocht in Loosdrecht in het najaar. Onze boot is overdekt en verwarmd, waardoor u in alle comfort geniet van de schitterende najaar kleuren. En houdt u van winterse kost? Dan kunnen wij zelfs een snerttocht of stamppottocht voor u verzorgen!

luxe lunch

Beleef Loosdrecht met een boottocht in uw privé salonboot.

Varend rondom Loosdrecht beleeft u de mooiste plekken in deze prachtige omgeving op een unieke manier, in vier uur tijd. We vertrekken vanuit Vreeland via Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis naar de statige buitenplaats Rupelmonde. Daar keren we, om via Loenen aan de Vecht naar de Mijndense Sluis te varen. Daar vervolgt de boottocht naar Loosdrecht via de Loosdrechtse Plassen.

Deze varen we bijna helemaal rond: door de Kievitsbuurt en de Kalverstraat varen we via Nieuw-Loosdrecht naar Oud-Loosdrecht. Daarna komen we via de Mijndense Drecht weer bij de sluis uit en varen we terug naar Vreeland.

Let op: ‘s winters zijn de Loosdrechtse Plassen beperkt toegankelijk en kan de vaarroute afwijken.

Geniet van Loosdrecht in een sfeervolle ambiance.

Wilt u een onvergetelijk dagje uit voor twee tot tien personen? Met een boottocht in Loosdrecht geniet u in de sfeervolle ambiance van onze salonboot van één van Nederlands mooiste gebieden. Wij verzorgen uw boottocht graag geheel volgens uw wensen. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden en voor al uw overige vragen gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om u een onvergetelijk dagje uit te bezorgen!