Boottocht in Loosdrecht

Een onvergetelijk dagje uit op de Vecht en Loosdrechtse Plassen.

Uw boottocht in Loosdrecht geheel verzorgd worden voor u.

Een familiedag, een romantische date of een bedrijfsuitje: varen rondom Loosdrecht is altijd een blijvende herinnering. Wij kunnen uw boottocht met speciale arrangementen nóg onvergetelijker maken! Wat dacht u bijvoorbeeld van een smakelijk lunch of overheerlijk meer gangen diner op de boot? Een extra bijzondere belevenis is een boottocht in Loosdrecht in het najaar. Onze boot is overdekt en verwarmd, waardoor u in alle comfort geniet van de schitterende najaar kleuren.

salonboot afbeelding2

Golfclinic & Varen Vecht

Een Golfclinic op “Old Cours Loenen” van 1.5 uur gegeven door de pro van OCL Stuart Mathie.

salonboot afbeelding1

All inclusive Koets en Boot

Koets en boot, dat is rijden en varen van Breukelen naar Vreeland en weer terug.

salonboot afbeelding15

High Tea

All Inclusive rondvaart arrangement.

salonboot afbeelding7

Luxe lunch rondvaart

Een heerlijk arrangement voor uw familiedag, teamuitje of bedrijfsuitje.

salonboot afbeelding11

Michelin sterren lunch

Geniet van heerlijke drankjes aan boord en een 4 gangen lunch.

salonboot afbeelding12

Michelin sterren diner

Het rondvaart arrangement met een Michelin ster.

salonboot afbeelding14

Pannekoekenboot

Uw Pannekoekenboot op de Vecht ligt klaar voor u.

salonboot afbeelding3

Italiaans dineren

Italiaans dineren en varen op de Vecht.

Alleen een rondvaart maken op de Loosdrechtse Plassen zonder arrangement?

Wij verhuren onze prachtige salonboot “La Vita é Bella” ook zonder arrangement. Sterker nog als u uw eigen hapjes of drankjes wilt meenemen dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zeggen altijd “Alles mag en niets moet” De schipper en eigenaar van Uw Salonboot Arjen Zweedijk is uw gastheer en kan u desgewenst veel vertellen over de omgeving Vecht en Loosdrechtse Plassen. Dit geld ook voor mede collega schipper Bas van de Akker. Belangrijk is dat u kunt genieten van een leuk dagje uit. Uw Salonboot laat u de sfeer en de rust van het gebied volledig ervaren. Al vele klanten zijn u voorgegaan. Enjoy the Magic!

Direct een privé rondvaart reserveren

Wat onze klanten zeggen

Top(mid)dag!Familie-uitje, 9 personen, hapje, drankje, zwemmen bij eilandje in Loosdrechtse Plassen, mooi weer, leuk varen op Vecht!
Superleuk! Mooie boot, mooie vaarroute en vriendelijke schipper! Een geslaagde middag😁
Prachtige rondvaart over de Vecht gemaakt. Vriendelijke schipper, mooie en comfortabele salonboot en alles keurig verzorgd! Echt een aanrader!
Een heerlijke middag doorgebracht op het water,een prachtige tocht op de Vecht gemaakt. Super ontvangen door Bas die heel veel wist te vertellen en ondertussen genoten van heerlijke wijn en andere drankjes. En lekkere hapjes we hebben het enorm naar ons zin gehad op dat prachtige salonbootje. Het was niet voor het eerst en ik hoop ook niet voor het laatst, ik zou het een ieder aanraden. Bedankt Bas voor de gezellige middag.
Arjen, the owner, was a wonderful, inviting captain with knowledge of the area. He brought humor along with his beautiful boat. The landscape, flowers, and gorgeous homes are worth seeing. We enjoyed every minute of our 2 hour tour.
De ontvangst op de boot door Arjen was zeer vriendelijk en de boot zelf is van alle gemakken voorzien. Al met al een groot succes (en das toch lekker bij een verassing)
Wat een geweldig leuke dag hebben wij gehad op de boot. Zowel de kapitein als de gids waren zeer enthousiast en wisten veel te vertellen. Het leek bijna alsof zij onderdeel van ons gezelschap waren. Het eten daarna bij De Nederlanden was ook geweldig.Wij komen zeker een keer terug!
Hele mooie Salonboot en alles super geregeld. Voor gezel#chap van een groepje van Max. 10 is het en prachtige ervaring. Hapje en drankje allemaal in orde.Daarbij uiteraard een prachtige tocht over de Vecht en de Loosdrechtse plassen.Van harte aanbevolen !Fam.Plagge
Als gezin waren wij te gast voor een high tea op de Vecht met UwSalonboot. De ontvangst was zeer vriendelijk, de boot smetteloos schoon en de high tea van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Wij hebben heerlijk onder een schuifdak buiten kunnen zitten ondanks de felle zon en hoge temperatuur (31grC) en genoten van de veelal historische panden aan de Vecht waarbij de kapitein ook nog veel kon vertellen over de omgeving. Een aanrader!
Ontzettend leuke 2 uur durende rondvaart met luxe lunch gehad. We hadden prachtig weer! Heel goed verzorgd, we hadden een top schipper Bas. Bas kon ons veel vertellen tijdens de rondvaart over de Vecht. Kinderen en kleinkinderen vonden het ook erg leuk. We hebben genoten 🌞
Wat een schoonheid de salonboot La Vita e Bella. Keurig verzorgd, prachtig interieur. Schipper Arjan is ook goede gastheer. Wij hadden het Michelinster arrangement geboekt. Voor de deur in en uit stappen, heerlijk om zo verwend te worden; een fantastische onvergetelijke dag beleefd. Genieten op en aan de Vecht. Aanrader!!
Vriendelijk app contact vooraf, geeft vertrouwen. Keurig op tijd vertrokken. Mooie boot met ruimte genoeg voor 10 personen. High Tea goed verzorgd en rekening gehouden met veganisten. Schipper heeft mooie verhalen over de omgeving. Iedereen was enthousiast.
Prachtige omgeving voor een gezellige rondvaart. Goede verzorging qua hapjes en drankjes met het borrelarrangement. Het fantastische weer speelde zeker ook mee, maar het was voor onze groep van 9 in totaal een onvergetelijke belevenis. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.
Voor een uitje met de hele familie(11 personen) kozen we voor de combinatie Koets & paard.De weergoden waren ons (zeer) gunstig gezind….behalve op de terugreis.Bas, bedankt voor de fijne sfeer, de weetjes en het promoveren van onze twee jongste kleindochters tot tweede stuurman.Een onvergetelijke dag…tot in de puntjes verzorgd met bovendien heel lekker eten….om te eindigen met de Zadelhoff, wat dan ook een indruk heeft nagelaten.