Michelin sterren diner rondvaart

6 Gangen Michelin sterren diner bij restaurant De Nederlanden. Enjoy the culinaire Magic!

Michelin sterren diner. Het all-in arrangement met een ster. Enjoy the culinaire Magic!

Tijdens het “Michelin sterren diner” van restaurant De Nederlanden en Uw Salonboot geniet u niet alleen van de prachtige omgeving van de Vecht, maar ook van de heerlijke drankjes aan boord. Na de vaartocht gaat u van boord aan de kade van restaurant De Nederlanden in het pittoreske dorpje Vreeland, waarna Caroline Berends van het sterren restaurant De Nederlanden u ontvangt voor een culinair 6-gangen diner van Patron Cuisinier Wilco Berends. Al met al een onvergetelijke culinaire dag. Enjoy the culinaire Magic!

Inhoud van ons arrangement is een rondvaart over de Vecht van 1 uur:
Een 6-gangen menu du chef van sterren restaurant De Nederlanden; De drankjes tijdens het diner bij de Nederlanden zijn niet inbegrepen. We kunnen eventueel het voorgerecht aan boord serveren als u dat wilt. Gaarne even aangeven bij uw reservering.

Onbeperkt drankjes aan boord:
Frisdrank; – koffie (Nespresso) – thee ( diverse smaken ) – Prosecco – Prosecco rosé – witte wijn – rode wijn – rosé – 0.0 % bier – Grolsch – Brand.

Let op; Diner: woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, aan tafel tussen 18.00 – 19.30 u.

*2 t/m 12 personen € 171,- p.p.
*Bij een reservering van minder dan 4 personen komt er € 20,- per persoon bij.

Let op; Diner: woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, aan tafel tussen 18.00 – 19.30u.

Deze prijs is een all inclusive prijs vanaf *2 t/m 10 personen, inclusief BTW, schipper (en gids), brug- en sluisgelden, 6 gangen sterren diner, onbeperkt drankjes aan boord en een rondvaart van 1 uur. Wij adviseren u minimaal 2 à 2,5 uur te reserveren.

Voor rondvaart routes klik hier.

Wij varen het gehele jaar door van 09.00 t/m 21.00 uur.

Voor aanvang boottocht overmaken of contant afrekenen aan boord de keuze is aan u. (Let op geen pin aan boord). U ontvang bij uw bevestiging een factuur.

Reserveren is enkel mogelijk via de site.

Uw Salonboot is exclusief voor uw gezelschap en voorzien van een toilet, verwarming en een schuifdak zodat u ook kunt genieten van het mooie weer. Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en is verwarmd. Dus niet alleen heerlijk zomers maar ook  lekker warm s’ winters

Bij restaurant De Nederlanden, Duinkerken 3 te Vreeland. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats van het restaurant. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen (vrij parkeren). Wilt u ergens anders opstappen? Wilt u dat even aangeven bij de reservering.

Loenen a/d Vecht- Nederhorst den Berg-Nieuwersluis € 85,-
Breukelen- Nigtevecht-Restaurant Slangeveght € 105,-
Loosdrechtse Plassen- Goudenstein-Maarssen € 155,-
Weesp- Muiden- Oud Zuilen € 185,-

Route Vecht van 2 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en halverwege Breukelen keren we om. Route Vecht van 2.5 uur: Breukelen, Kasteel Nyenrode, restaurant Slangevegt keren we om.

Route Vecht van 3 uur: Goudenstein, oude gracht Maarssen keren we om. Route Vecht van 3.5 uur: Maarssen dorp en bij Op Buren keren we om.

Route Loosdrechtse Plassen van 4 uur: Vreeland, Loenen a/d Vecht, Nieuwersluis en op de hoogte van buitenplaats Rupelmonde keren we, om terug te varen naar Loenen a/d Vecht waar via de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse plassen varen. Daar varen we bijna de hele plas rond: door de Kievietsbuurt, en de Kalverstraat, langs Nieuw Loosdrecht door naar Oud Loosdrecht. Via de Mijndense Drecht komen we weer bij de sluis uit, waarna we terugvaren naar Vreeland. U bent dan verzekerd van een geweldige rondvaart.

In de periode 1 november t/m 31 maart is er op de zaterdagen en zondagen een gewijzigde route.

Heeft u misschien nog vragen? Bel ons gerust of stuur ons een mail.

Telefoon: 06-538 35 653
E-mail: mail@uwsalonboot.nl

All inclusive Michelin sterren diner reserveren: € 171,- p.p.

Stap 1 van 2 - “Michelin Sterren Diner” € 171,-

Check voor de beschikbare datum met schipper Arjen Zweedijk; Tel. +31 653835653
DD slash MM slash JJJJ
uwsalonboot varen vucht

Overige belangrijke informatie die u moet weten.

  • U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Dus er komen geen andere personen aan boord.
  • U bepaald zelf hoe laat u wilt starten en de duur van de rondvaart.
  • Reserveren altijd via de website.
  • Bel eerst even voor beschikbaarheid van de salonboot op de door u gekozen dag.
  • Uw salonboot is voorzien van een toilet, verwarming en de boot is geschikt voor mindervaliden.
  • Bij mooie weer kunt u heerlijk buiten zitten in het voorsteven en in het achtersteven daar kunnen de zijpanelen helemaal open en het schuifdak kan dan geheel worden opengeschoven.
  • Bij slecht weer kan de salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een geheel verwarmde rondvaart maken.