Rondvaart in de herfst maken

Een unieke rondvaart in de herfst om dit kleurrijke seizoen te beleven.

Denkt u er weleens aan om een rondvaart te maken tijdens de herfst?

Bij het horen van een boottocht denkt u misschien meteen aan een zonnige zomerdag of een late voorjaarsdag. Echter, het najaar biedt ook een schitterende gelegenheid om een rondvaart in de herfst te ervaren. Wanneer de vele bomen langs de Vecht hun kleuren veranderen, ondergaat het landschap een adembenemende transformatie tot een herfsttafereel.

Een rondvaart in de herfst is absoluut een aanrader voor een onvergetelijk dagje uit. U kunt genieten van deze unieke ambiance met alle comfort die u wenst. Onze salonboot is namelijk niet alleen verwarmd, maar ook overdekt.

Varen door een betoverend landschap

De Vecht wordt door velen wel gezien als de mooiste rivier van Nederland. Dat heeft de rivier mede te danken aan haar sprookjesachtige omgeving. Tijdens uw rondvaart in de herfst geniet u dan ook van prachtige plekken. Op onze vaarroutes doen we de volgende plaatsen aan (afhankelijk van het aantal vaaruren dat u reserveert):

Doordeweeks: Vreeland – Loenen aan de Vecht – Nieuwersluis – Breukelen – Maarssen
In het weekend: Vreeland – Loenen aan de Vecht – Vreeland – Nederhorst den Berg – Nigtevecht

Intereur Uw Salonboot

Uw rondvaart in de herfst volledig verzorgd

Een boottocht in het najaar is op zichzelf al een belevenis die u niet snel vergeet. Om uw rondvaart extra onvergetelijk te maken, kunt u uw boottocht ook combineren met speciale arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smakelijke snerttocht of een culinaire stamppottocht? Zo beleeft u het najaar met al uw zintuigen! Ook verzorgen wij aan boord van onze salonboot graag een heerlijke high tea, lekkere lunch of bourgondische borrel voor u. Bekijk voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden om te varen en te eten onze pagina met alle arrangementen.

Een boottocht, het veelzijdige dagje uit

Een rondvaart in de herfst is een veelzijdig dagje uit waarmee u een blijvende herinnering achterlaat. Wilt u uw partner verrassen met een romantische date? Zoekt u een originele activiteit voor een verjaardagsfeest, familiedag of bedrijfsuitje? Met ruimte voor twee tot tien personen biedt onze sfeervolle salonboot een originele invulling voor een geslaagd dagje uit. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen om uw rondvaart in de herfst onvergetelijk te maken.

uwsalonboot varen vucht

Ervaar de ultieme combinatie van ontspanning, lekker eten en prachtige natuur tijdens uw rondvaart in de herfst.

Bij ons kunt u genieten van de perfecte mix van een ontspannen boottocht en culinaire verwennerij. Wij bieden verschillende arrangementen aan die volledig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Laat ons uw feestelijke gelegenheid tot in de puntjes verzorgen en geniet van de mooie omgeving vanaf het water. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, huwelijksjubileum of bedrijfsfeestje, wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Onze routes variëren van twee tot vier uur en voeren u langs de mooiste plekjes van de Vecht en zelfs de Loosdrechtse Plassen.

Heeft u liever meer vrijheid en wilt u zelf alles verzorgen? Dan kan ook bij ons. Zo kunt u zelf bepalen waar u naartoe vaart en hoe lang u onderweg wilt zijn. Maak uw dag compleet met een goed gevulde picknickmand, die u zelf heb meegenomen geen enkel probleem. Kortom, geniet van een onvergetelijke rondvaart met of zonder arrangement. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Stap aan boord en welkom op het water!

Direct een privé rondvaart reserveren

Wat onze klanten zeggen

Als kapitein neemt Arjan bestemmend het voortouw. Hij geeft zijn verantwoordelijkheid gestalte om het voor een ieder een feestje te laten zijn. Een fenomenale tocht onder het genot van een pico bello high tea. Kortom een echte aanrader voor jong en oud.
Geweldige middag gehad! Bedankt Arjan voor de goede zorgen!
Met een sublieme high-tea aan boord de perfecte trip voor ons team-uitje! Salonboot La Vita e Bella is voor alle jaargetijden en weersomstandigheden de juiste keuze!
Geweldige ervaring!Bas was een prima kapitein.
Heerlijke ontspannen vaartocht op de mooie vecht, met een mooie boot en zeer vriendelijke schipper! Aansluitend geboren culinaire sensatie bij restaurant de Nederlanden. Een absolute aanrader!
Top(mid)dag!Familie-uitje, 9 personen, hapje, drankje, zwemmen bij eilandje in Loosdrechtse Plassen, mooi weer, leuk varen op Vecht!
Superleuk! Mooie boot, mooie vaarroute en vriendelijke schipper! Een geslaagde middag😁
Prachtige rondvaart over de Vecht gemaakt. Vriendelijke schipper, mooie en comfortabele salonboot en alles keurig verzorgd! Echt een aanrader!
Een heerlijke middag doorgebracht op het water,een prachtige tocht op de Vecht gemaakt. Super ontvangen door Bas die heel veel wist te vertellen en ondertussen genoten van heerlijke wijn en andere drankjes. En lekkere hapjes we hebben het enorm naar ons zin gehad op dat prachtige salonbootje. Het was niet voor het eerst en ik hoop ook niet voor het laatst, ik zou het een ieder aanraden. Bedankt Bas voor de gezellige middag.
Arjen, the owner, was a wonderful, inviting captain with knowledge of the area. He brought humor along with his beautiful boat. The landscape, flowers, and gorgeous homes are worth seeing. We enjoyed every minute of our 2 hour tour.
De ontvangst op de boot door Arjen was zeer vriendelijk en de boot zelf is van alle gemakken voorzien. Al met al een groot succes (en das toch lekker bij een verassing)
Wat een geweldig leuke dag hebben wij gehad op de boot. Zowel de kapitein als de gids waren zeer enthousiast en wisten veel te vertellen. Het leek bijna alsof zij onderdeel van ons gezelschap waren. Het eten daarna bij De Nederlanden was ook geweldig.Wij komen zeker een keer terug!
Hele mooie Salonboot en alles super geregeld. Voor gezel#chap van een groepje van Max. 10 is het en prachtige ervaring. Hapje en drankje allemaal in orde.Daarbij uiteraard een prachtige tocht over de Vecht en de Loosdrechtse plassen.Van harte aanbevolen !Fam.Plagge
Als gezin waren wij te gast voor een high tea op de Vecht met UwSalonboot. De ontvangst was zeer vriendelijk, de boot smetteloos schoon en de high tea van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Wij hebben heerlijk onder een schuifdak buiten kunnen zitten ondanks de felle