Rondvaart in de herfst

Een rondvaart in de herfst is een unieke manier om dit kleurrijke seizoen te beleven. Vanuit onze comfortabele klassieke salonboot ‘La Vita è Bella’ geniet u vanaf de Vecht van de schitterende herfstkleuren. Daarnaast kunt u uw boottocht ook combineren met diverse smaakvolle arrangementen, voor een onvergetelijk dagje uit.

De herfst, het verrassende seizoen voor een onvergetelijke rondvaart

Bij een boottocht denkt u misschien al snel aan een late voorjaarsdag of een zonnige zomerdag. Maar wist u dat het najaar ook een prachtige tijd is voor een rondvaart? Zodra de vele bomen langs de Vecht van kleur veranderen, transformeert het markante landschap in een adembenemend herfst tafereel.

Een rondvaart in de herfst is dan ook een absolute aanrader voor een onvergetelijk dagje uit. Bovendien beleeft u deze bijzondere entourage in alle comfort. Onze salonboot is namelijk niet alleen verwarmd, maar ook overdekt.

Rondvaart herfst vecht uwsalonboot

Varen door een betoverend landschap

De Vecht wordt door velen wel gezien als de mooiste rivier van Nederland. Dat heeft de rivier mede te danken aan haar sprookjesachtige omgeving. Tijdens uw rondvaart in de herfst geniet u dan ook van prachtige plekken. Op onze vaarroutes doen we de volgende plaatsen aan (afhankelijk van het aantal vaaruren dat u reserveert):

Doordeweeks: Vreeland – Loenen aan de Vecht – Nieuwersluis – Breukelen – Maarssen
In het weekend: Vreeland – Loenen aan de Vecht – Vreeland – Nederhorst den Berg – Nigtevecht

Intereur Uw Salonboot

Uw rondvaart in de herfst volledig verzorgd

Een boottocht in het najaar is op zichzelf al een belevenis die u niet snel vergeet. Om uw rondvaart extra onvergetelijk te maken, kunt u uw boottocht ook combineren met speciale arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smakelijke snerttocht of een culinaire stamppottocht? Zo beleeft u het najaar met al uw zintuigen! Ook verzorgen wij aan boord van onze salonboot graag een heerlijke high tea, lekkere lunch of bourgondische borrel voor u. Bekijk voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden om te varen en te eten onze pagina met alle arrangementen.

Een boottocht, het veelzijdige dagje uit

Een rondvaart in de herfst is een veelzijdig dagje uit waarmee u een blijvende herinnering achterlaat. Wilt u uw partner verrassen met een romantische date? Zoekt u een originele activiteit voor een verjaardagsfeest, familiedag of bedrijfsuitje? Met ruimte voor twee tot tien personen biedt onze sfeervolle salonboot een originele invulling voor een geslaagd dagje uit. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen om uw rondvaart in de herfst onvergetelijk te maken.