Het gastenboek van Uw Salonboot

Lees de beoordelingen van onze gasten die u voor zijn geweest. Ik heb er niets meer aan toe te voegen. U misschien wel?
Daarom vraag ik u vriendelijk om uw rondvaart op UwSalonboot een beoordeling te geven op Google. Daarmee helpt u mij enorm in de ranking bij de Google zoekmachines, dat geeft veel vertrouwen bij eventuele nieuwe klanten.

Klik hier om uw beoordeling te geven op Google Maps.

Heel hartelijk dank voor uw bezoek en/of uw beoordeling en wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Arjen Zweedijk

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
54 berichten.
Machteld van der Gaag Machteld van der Gaag
My cousins from Texas wanted to spend a special day with my mother (96) - and a boatride on uwsalonboot was very special indeed! Very intimate, great service, Arjen helped my mother on board with the greatest care and patience. At times it was raining but we were high and dry, enjoying the high tea as much as the amazing scenery. Thanks Arjen for an unforgettable day! If you're looking for a special treat, uwsalonboot is it!
Menke Bol Menke Bol
Beste Arjen, Op 1 september 2018 vierde ik mijn verjaardag (een kroonjaar) met een verwenarrangement bestaande uit een vaartocht in de salonboot en aansluitend een viergangendiner bij Restaurant Tante Koosje. De fles prosecco was inclusief en je vond het geen enkel probleem dat ik zelf ook nog mijn eigen wijn en lekkere hapjes meebracht. Je was een joviale gastheer met veel gevoel voor humor en iedereen heeft genoten. Hartelijk dank!
Beheerdersantwoord:
Dank je wel Menke Bol (-:
Annemarieke Roelfzema met van gezelschap Marcelle Reijn Annemarieke Roelfzema met van gezelschap Marcelle Reijn
Hi Arjen, Wat een geweldige leuke en mooie boot, we hebben mogen genieten van een lekkere lunch, koffie, prosecco wijn en meer. Een echte aanrader voor een knusse verjaardag, heel intiem. Wij boften enorm met het weer, maar ook bij regen zou het geen enkel probleem zijn. de sfeer is gewoon geweldig! Veel dank en behouden vaart! Annemarieke
Beheerdersantwoord:
Dank je wel Annemarieke voor jou aanbeveling. Ik heb ook genoten van jullie aanwezigheid op de salonboot, hoop op een weerzien in de toekomst. Gr Arjen.
Marjan Marjan
Hi Arjen, Hartelijk dank voor de heerlijke vaartocht vandaag. Was een mooie mix van werk, overleg, sight seeing en lekker eten. een schitterende manier om werk wel heel leuk te maken. De makkelijke, informele manier waarop je met ons groepje omging was leuk en zette een gezellige toon. Was een mooie kennismaking voor deze groep met de prachtige woonomgeving van De Vecht. Dank voor je gastvrijheid en goede zorgen op de 'La Vita e Belle' en hopelijk, graag, tot ziens!
Daan & Marja Ederzeel Daan & Marja Ederzeel
Beste Arjen en collega, Er is gisteren een hoop gelachen en zo hoort het ook. Ik laat even weten dat allen een heel fijne herinnering hebben aan de boottocht over de Vecht. Over de prestatie van Tante Koosje raken we niet uitgesproken. Kortom het was fantastisch. Groeten van Daan & Marja Ederzeel. Wilnis, 16 mei 2018.
Beheerdersantwoord:
Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Schipper Arjen Zweedijk