Rondvaart met diner cruise op de Vecht. Vier smaakvolle diner cruises

Rondvaart met diner cruise op de Vecht

Rondvaart met diner cruise op de Vecht. 4 smaakvolle diner cruises voor een smaakvol bedrijfsuitje.

Rondvaart met diner cruise op de Vecht? Dat kan aan boord van uw salonboot “La Vita e Bella” zal het u aan niets ontbreken tijdens een van uw diner cruise arrangementen voor uw bedrijfs of personeels uitje. De verschillende arrangementen worden niet alleen verzorgt door onze vaste cateraar Casafood, maar ook door restaurant “De Nederlanden”, (Michelin ster) en Tapas restaurant “Las Tapas”. Verras uw relaties of collega’s met een van onze 4 rondvaart diner cruise arrangementen. U hoeft alleen maar aan boord te stappen, wij zorgen dat alles klaar staat. Rondvaart met diner cruise op de Vecht… Enjoy the Magic!

Pannenkoeken boot is varen en pannenkoeken eten

Varen over de Vecht inclusief onbeperkt drankjes aan boord en pannenkoeken eten € 31,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Indonesisch dineren en varen over de prachtige Vecht

Een combinatie van smakelijk eten en varen op de Vecht inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 39,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

“Culinair Verwen Diner” van De Nederlanden en Uw Salonboot

Driedubbel genieten! Varen, drinken en dineren inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 80,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Tapas eten in uw tapas boot op de Vecht?… Buon apetito.

Tapas eten op de Vecht in uw tapasboot inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 39,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Share