Rondvaarten Vecht Loosdrechtse plassen. Is puur genieten

Rondvaarten-Vecht-Loosdrechtse-plassen

Rondvaarten Vecht Loosdrechtse plassen is een van de mooiste rondvaarten voor uw dagje uit. Enjoy the Magic!


Rondvaarten op de Vecht en Loosdrechtse Plassen. Tijdens deze rondvaarten op de Vecht en of Loosdrechtse Plassen kunt u optimaal genieten. Niet alleen van de schilderachtige omgeving van de Vecht met zijn prachtige buitenplaatsen, historische molens en romantische theehuizen. Maar ook van de prachtig Loosdrechtse Plassen met zijn natuurgebied De Kievietsbuurt, het weidse van de Loosdrechtse Plassen en de authentieke huisje en prachtige villa’s die de Loosdrechtse Plassen rijk is. Tijdens deze rondvaart, die 4 uur duurt, zullen we ook door de Mijndensesluis varen, wat op zich al een bijzondere ervaring is. Van al onze rondvaarten die wij u aanbieden kunt ook nog besluiten om een van onze smaakvolle arrangementen te kiezen. Dit maakt uw dag helemaal compleet.

Naast de prachtige omgeving zult u ook genieten van uw salonboot “La Vita è Bella” die gebouwd is met ouderwets gevoel voor detail, comfort, luxe en stijl. Of u zich nu in de voor- of achterkuip bevindt: de waterbeleving en het comfort is fenomenaal. Daarnaast is de salonboot uiteraard voorzien van een toilet en verwarming. Indien u kiest voor een van onze rondvaarten Vecht Loosdrechtse Plassen dan komt u compleet tot rust en zult u een dag beleven die u niet snel zal vergeten. Uw schipper Arjen Zweedijk zorgt dankzij de jarenlange ervaring voor prettige en ontspannen rondvaarten en zal u ook vertellen over de historie van de Vecht en Loosdrechtse Plassen. Ons motto is “niets moet, alles mag”. Ook voor een boottocht Loosdrecht bent u bij ons op het juiste adres.

U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Wij varen van 09.00 t/m 24.00 uur en u bepaalt zelf wanneer u wilt starten met uw rondvaart.
Het aantal passagiers is maximaal 12. In de wintermaanden maximaal 10 passagiers. 

Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten van het mooie weer.
Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een rondvaart maken.

Boot verhuren prijzen

Bootverhuur prijzen voor een uniek dagje uit op de Vecht of Loosdrechtse plassen… Enjoy the Magic!

Unieke uitjes

Varen wordt wel heel bijzonder met één van onze unieke vaaruitjes… Enjoy the Magic!

Eten en Varen

Heerlijk eten en varen? Dat moet u als muziek in de oren klinken. Vaar smakelijk… Enjoy the Magic!

Bedrijfsuitjes

Een bijzonder bedrijfsuitje organiseren? Welkom aan boord van uw salonboot… Enjoy the Magic!

Wilt u weten wat u te wachten staat tijdens een rondvaart over de prachtige Vecht?

Bekijk hier het filmpje… Enjoy the Magic!
Uw Salonboot