Sloep of boot huren op de Vecht?

Wat zou u denken van een zeer luxe en comfortabele privé salonboot. Naast de prachtige omgeving van de Vecht zult u ook genieten van uw privé salonboot “La Vita è Bella” die gebouwd is met ouderwets gevoel voor detail, comfort, luxe en stijl.

Salonboot huren

Het is bijzonder om in deze unieke klassieke salonboot een rondvaart te maken over de Vecht. Of u zich nu in de voor- of achterkuip bevindt: de waterbeleving en het comfort is fenomenaal. Uiteraard is de salonboot voorzien van een toilet en verwarming zodat uw salonboot het gehele jaar inzetbaar is.

Sloep of boot huren op de Vecht? U kunt geen mooiere sloep of boot huren op de Vecht dan uw klassieke Salonboot “La Vita é Bella wensen. Daarnaast kunt u ook genieten van onze exclusieve rondvaart arrangementen die wij u aanbieden. Hapjes of drankjes zelf meenemen … geen enkel probleem, het is tenslotte uw dagje op de Vecht.

De minimale vaartijd die u kunt boeken is 2 uur. De prijs is inclusief btw, uw schipper (die ook als gids desgewenst veel kan vertellen over de Vecht), maar exclusief de door u gewenste catering, drankjes en bediening. Het aantal passagiers is maximaal 14. In de wintermaanden is dit maximaal 10 passagiers.

Meer mensen meenemen? Informeer bij schipper Arjen Zweedijk.