Trouwen op de Vecht in Uw Salonboot “La Vita é Bella”

trouwen-vecht

Trouwen op de Vecht? Bij Uw Salonboot bent u aan het juiste adres als u in het huwelijksbootje wilt stappen.

Trouwen op de Vecht? De gemeente Stichtse Vecht heeft Uw Salonboot toegewezen als officiële trouwlocatie. U kunt dus nu ook op de Vecht trouwen binnen de Stichtse Vecht. De intimiteit en luxe van Uw Salonboot leent zich uitermate goed voor kleine gezelschappen tot 11 personen om te trouwen op de Vecht. Verwacht u meer gasten tijdens uw huwelijk? Dan zorgen wij ervoor dat er tijdens het trouwen nog een huwelijksbootje bijkomt! Trouwen wordt wel heel bijzonder als u bedenkt dat u vaart in een prachtige omgeving van romantische buitenplaatsen, schilderachtige theehuizen, authentieke ophaalbruggen en klassieke molens. Aan boord van zal het u aan niets ontbreken tijdens uw trouwdag op de Vecht. Wij hebben voor u smaakvolle lunch en diner arrangementen. U hoeft alleen maar aan boord van uw luxe klassieke salonboot te stappen, want wij zorgen dat alles aan boord klaar staat.

Dus wilt u trouwen binnen de gemeente Stichtse Vecht? Dan bent u bij Uw Salonboot op het juiste adres. Arjen Zweedijk is zowel een ervaren schipper als een geboren gastheer. Hij zorgt ervoor dat uw trouwdag een dag wordt om nooit te vergeten. Alle ingrediënten zijn aanwezig op te trouwen op de Vecht. En mocht u in stilte willen trouwen, dan regelt hij ook nog leuke getuigen voor u! Trouwen Vecht… Stap in het huwelijksbootje “La Vita é Bella”

 

U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Wij varen van 09.00 t/m 24.00 uur en u bepaalt zelf wanneer u wilt starten met uw rondvaart.
Het aantal passagiers is maximaal 12. In de wintermaanden maximaal 10 passagiers.
Meer mensen meenemen? Informeer bij schipper Arjen Zweedijk.

Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten van het mooie weer.
Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een rondvaart maken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!