Dagje varen in Nederland? Stap aan boord van Uwsalonboot.

U wilt een heerlijk dagje varen in Nederland dan is de Utrechtse Vecht en Loosdrechtse Plassen dé plek bij uitstek. Deze schilderachtige omgeving met z’n unieke 17-de eeuwse buitenplaatsen, romantische theehuizen, historische molens en de prachtige natuur is daarvoor uitermate geschikt voor.

Het is alsof u vaart in een schilderij van Monet. Dat kan met of zonder arrangement.

Dagje varen arrangement

Alleen de salonboot huren is ook mogelijk. Kijk hier naar onze bootverhuur prijzen. Uw luxe salonboot is voorzien van: toilet, goede professionele verwarming, schuifdak en een voorsteven zodat u heerlijk van de zon kunt genieten tijdens uw boottrip. Zowel zomers als ’s winters u zit er heerlijk warm bij. U vaart al vanaf 2 personen. Uw Salonboot huurt u al vanaf € 85,- per uur. Het maximale aantal personen voor een boottocht is 10 personen. In de wintermaanden is dit maximaal 8 personen. Opzoek naar dagje varen Nederland… Enjoy the Magic!

Dagje varen in Nederland dan is de Vecht dé plek bij uitstek voor uw heerlijk dagje varen met uw salonboot. U hoeft alleen maar aan boord te stappen. Het aantal passagiers is maximaal 10.… Enjoy the Magic!

Dagje weg met hemelvaart

Wilde u altijd al eens tijdens hemelvaart een dagje varen en de Vecht of de Loosdrechtse Plassen bekijken? Het is genieten van deze schilderachtige omgeving met prachtige buitenplaatsen, historische molens en romantische theehuizen. Tijdens uw dagje weg tijdens hemelvaart komt u compleet tot rust. Schipper Arjen Zweedijk zorgt dankzij de jarenlange ervaring voor een prettige en ontspannen dagje uit tijdens hemelvaart. Reserveer nu en ervaar zelf een heerlijke dagje op het water is tijdens hemelvaart!

Hemelvaart dagje weg arrangementen

Bij Uw Salonboot kunt u genieten van een dag op het water met een salonboot die u bij ons kunt huren. Wij verzorgen prachtige boottochten op de Vecht en de Loosdrechtse Plassen tijdens uw dagje weg met hemelvaart. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan. Wilt u weten wat de mensen die u voorgingen ervan vonden? Lees dan gerust hun reacties in ons gastenboek.

Bekijk hier ons promotie filmpje… Enjoy the Magic!