unieke arrangementen

Rondvaart in Vreeland of Nieuwersluis. Welkom aan boord van uw salonboot.

U kunt voor uw rondvaart in Vreeland of Nieuwersluis opstappen (geen voorvaarkosten). Andere opstapplaatsen zijn bespreekbaar, maar dan worden er voorvaarkosten berekend. Kijk op “Voorvaarkosten” voor alternatieve opstapplaatsen en de daaraan verbonden kosten. Voor een rondvaart van 2 uur kunt u opstappen in Vreeland, Loenen of Nieuwersluis.

Tijdens een rondvaart met Uw Salonboot kunt u optimaal genieten van de Vecht. Niet alleen van de schilderachtige omgeving van de Vecht met zijn prachtige buitenplaatsen, historische molens, romantische theehuizen. Maar tijdens uw rondvaart over de Vecht kunt u ook voor onze smaakvolle arrangementen kiezen. Dit maakt uw dagje uit varen helemaal compleet. Maar als u beluit zelf uw drankje of hapjes mee te nemen… geen probleem. Rondvaart Vreeland of Nieuwersluis…. welkom aan boord.

rondvaart vreeland loenen aan de vecht nieuwersluis uwsalonboot 1

Rondvaart in Vreeland of Nieuwersluis? Het is allemaal mogelijk.

Wilt u ergens anders opstappen? Kijk dan verder op de site. U kunt met 12 personen aan boord (meer personen op aanvraag).

Overige belangrijke informatie over uw rondvaart: U huurt (minimaal 2 uur) Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Uw salonboot is voorzien van een toilet, verwarming en de boot is geschikt voor mindervaliden. Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten van het mooie weer. Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een rondvaart maken.