Rondvaart maken?

Of het nu zomer of winter is, wij varen het hele jaar door.

Rondvaart maken op de Vecht? Of het nu zomer of winter is, wij varen het hele jaar door.

Rondvaart maken over de Vecht, Loosdrechtse Plassen? Van de eerste zonnestralen tot de laatste maneschijn, het kan bij ons. Uw salonboot heeft een schuifdak en een open voorsteven zodat u ook kunt genieten van het zonnetje. Bij slecht weer kan zij geheel worden gesloten en is volledig verwarmd. Om er voor te zorgen dat geen rondvaart hetzelfde is, organiseren we steeds andere bijzondere arrangementen Ook als bedrijf kunt u uiteraard gebruik maken van onze diensten. De ideale salonboot dus om het gehele jaar bij ons te doen… Enjoy the magic! Bekijk hier ons promotie filmpje… Enjoy the Magic!

Onze salonboot biedt plaats aan minimaal 2 en maximaal 12 personen, afhankelijk van het gekozen arrangement. Een dagje uit om nooit te vergeten. Geniet van de magie van het water!

salonboot image5

Privé rondvaart maken

Wij verhuren onze prachtige salonboot “La Vita é Bella” ook zonder arrangement. Al vanaf € 85,- p.u.

salonboot afbeelding1

Unieke arrangementen

Ontdek al onze unieke arrangementen voor een geweldig dagje uit met familie, vrienden of collega’s!

salonboot afbeelding7

Smakelijke arrangementen

Varen en lekker eten? Dat moet toch als muziek in uw oren klinken. Het zal u aan niets ontbreken.

salonboot image6

Bedrijfsarrangementen

Op zoek naar een bijzondere bedrijfsarrangementen in een luxe privé salonboot? Welkom aan boord.

Direct een privé rondvaart reserveren. Of het nu zomer of winter is, het kan het hele jaar door.

Wat onze klanten zeggen

Geweldige middag gehad! Bedankt Arjan voor de goede zorgen!
Met een sublieme high-tea aan boord de perfecte trip voor ons team-uitje! Salonboot La Vita e Bella is voor alle jaargetijden en weersomstandigheden de juiste keuze!
Geweldige ervaring!Bas was een prima kapitein.
Heerlijke ontspannen vaartocht op de mooie vecht, met een mooie boot en zeer vriendelijke schipper! Aansluitend geboren culinaire sensatie bij restaurant de Nederlanden. Een absolute aanrader!
Top(mid)dag!Familie-uitje, 9 personen, hapje, drankje, zwemmen bij eilandje in Loosdrechtse Plassen, mooi weer, leuk varen op Vecht!
Superleuk! Mooie boot, mooie vaarroute en vriendelijke schipper! Een geslaagde middag😁
Prachtige rondvaart over de Vecht gemaakt. Vriendelijke schipper, mooie en comfortabele salonboot en alles keurig verzorgd! Echt een aanrader!
Een heerlijke middag doorgebracht op het water,een prachtige tocht op de Vecht gemaakt. Super ontvangen door Bas die heel veel wist te vertellen en ondertussen genoten van heerlijke wijn en andere drankjes. En lekkere hapjes we hebben het enorm naar ons zin gehad op dat prachtige salonbootje. Het was niet voor het eerst en ik hoop ook niet voor het laatst, ik zou het een ieder aanraden. Bedankt Bas voor de gezellige middag.
Arjen, the owner, was a wonderful, inviting captain with knowledge of the area. He brought humor along with his beautiful boat. The landscape, flowers, and gorgeous homes are worth seeing. We enjoyed every minute of our 2 hour tour.
De ontvangst op de boot door Arjen was zeer vriendelijk en de boot zelf is van alle gemakken voorzien. Al met al een groot succes (en das toch lekker bij een verassing)
Wat een geweldig leuke dag hebben wij gehad op de boot. Zowel de kapitein als de gids waren zeer enthousiast en wisten veel te vertellen. Het leek bijna alsof zij onderdeel van ons gezelschap waren. Het eten daarna bij De Nederlanden was ook geweldig.Wij komen zeker een keer terug!
Hele mooie Salonboot en alles super geregeld. Voor gezel#chap van een groepje van Max. 10 is het en prachtige ervaring. Hapje en drankje allemaal in orde.Daarbij uiteraard een prachtige tocht over de Vecht en de Loosdrechtse plassen.Van harte aanbevolen !Fam.Plagge
Als gezin waren wij te gast voor een high tea op de Vecht met UwSalonboot. De ontvangst was zeer vriendelijk, de boot smetteloos schoon en de high tea van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Wij hebben heerlijk onder een schuifdak buiten kunnen zitten ondanks de felle zon en hoge temperatuur (31grC) en genoten van de veelal historische panden aan de Vecht waarbij de kapitein ook nog veel kon vertellen over de omgeving. Een aanrader!
Ontzettend leuke 2 uur durende rondvaart met luxe lunch gehad. We hadden prachtig weer! Heel goed verzorgd, we hadden een top schipper Bas. Bas kon ons veel vertellen tijdens de rondvaart over de Vecht. Kinderen en kleinkinderen vonden het ook erg leuk. We hebben genoten 🌞
Wat een schoonheid de salonboot La Vita e Bella. Keurig verzorgd, prachtig interieur. Schipper Arjan is ook goede gastheer. Wij hadden het Michelinster arrangement geboekt. Voor de deur in en uit stappen, heerlijk om zo verwend te worden; een fantastische onvergetelijke dag beleefd. Genieten op en aan de Vecht. Aanrader!!
Vriendelijk app contact vooraf, geeft vertrouwen. Keurig op tijd vertrokken. Mooie boot met ruimte genoeg voor 10 personen. High Tea goed verzorgd en rekening gehouden met veganisten. Schipper heeft mooie verhalen over de omgeving. Iedereen was enthousiast.