Babyshower organiseren? Uw Salonboot is dè ideale plek om het te vieren.

babyshower

Babyshower te organiseren? Uw Salonboot is dè ideale plek om het te vieren.

De babyshower is een gebruik dat in Noord-Amerika is ontstaan. Het is een samenkomst in het huis van de kersverse moeder. Haar huis wordt versierd met slingers en ballonnen en andere specifieke babyversieringen. Dat kan natuurlijk ook op Uw Salonboot; een wel heel bijzondere plek om dit te vieren. Wilt u catering tijdens uw rondvaart? Wij hebben tongstrelende arrangementen voor u. Maar als u besluit de hapjes zelf mee te nemen, dat mag en ze zijn lekkerder dan ooit. Want er zit altijd een scheutje magie van Uw Salonboot door. Babyshower organiseren…Uw Salonboot. Enjoy the magic!

 

U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Wij varen van 09.00 t/m 24.00 uur en u bepaalt zelf wanneer u wilt starten met uw rondvaart.
Het aantal passagiers is maximaal 12. In de wintermaanden maximaal 10 passagiers.
Meer mensen meenemen? Informeer bij schipper Arjen Zweedijk.

Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten van het mooie weer.
Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een rondvaart maken.

Michelin-sterren lunch op de Vecht is puur genieten met een “ster”

Varen op de Vecht inclusief onbeperkt drankjes aan boord en een 4-gangen lunch € 60,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Pannenkoeken boot is varen en pannenkoeken eten

Varen over de Vecht inclusief onbeperkt drankjes aan boord en pannenkoeken eten € 31,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Rondvaart met vorstelijke High Tea aan boord van uw salonboot

High Tea rondvaart met vorstelijke hapjes en inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 31,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Uw Tapas Borrelboot rondvaart arrangement. Borrelt het al bij u?

Tapas Borrel vaart, stap aan boord en geniet inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 26,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Luxe lunch vaartocht over de Vecht. Smaakvol genieten

Heerlijk varen over de Vecht met een luxe lunch aan boord inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 29,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Indonesisch dineren en varen over de prachtige Vecht

Een combinatie van smakelijk eten en varen op de Vecht inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 39,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

“Culinair Verwen Diner” van De Nederlanden en Uw Salonboot

Driedubbel genieten! Varen, drinken en dineren inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 80,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Tapas eten in uw tapas boot op de Vecht?… Buon apetito.

Tapas eten op de Vecht in uw tapasboot inclusief onbeperkt drankjes aan boord € 39,- p.p (inclusief btw en excl. varen).

Share