Gastenboek van Uw Salonboot

gastenboek van uw salonboot

Gastenboek van Uw Salonboot. Lees de verhalen van de gasten die u voor zijn geweest.

Ik zou er niets meer aan toe kunnen voegen. U wel?
Ik dank u heel hartelijk voor de genomen moeite en hoop u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Arjen Zweedijk

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.71.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Rian Spenkelink
Vriendinnen boottocht! Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vriendinnen een Vecht tocht gedaan op de Salonboot. Het was super geregeld, Een leuke kapitein, lekkere hapjes, fijne drankjes en ........ Niet te vergeten gezellige vriendinnen! Dit was mijn zesde keer op de Salonboot met diverse gezelschappen en diverse gelegenheden! This echt een aanrader en succes verzekerd. Hartelijk dank Kapitein Arjen.
Monique & Georges
7 april 2018; Niets dan lof over de Salonboot en zijn bemanning. Wij beleefden een heel bijzondere boottocht langs beeldige oevers. Echt de moeite waard om van België naar Vreeland te reizen.
Familie Brouwers
Vandaag 18 maart, ondanks de kou een geweldige warme ? rondvaart met een heerlijk tapas diner mogen beleven. We vonden het heel gezellig en knus en hebben mede door schipper Arjen een heerlijke middag gehad!
Harry en Henny Pruis,
Wij wensen jullie ook hele fijne dagen en een gezond 2018. Afgelopen weekend nog over de vaartocht gehad in 2016 hoe gezellig het was.
Familie Haan
Wij hebben onze gouden bruiloft gevierd op de geweldige salonboot van Arjan Zweedijk. Met alle kinderen en kleinkinderen hebben we vier uur over de Vecht gevaren en intussen een fantastische lunch verorberd. Een schitterende boot met dikke kussens, iedereen was heerlijk ontspannen en de kleinkinderen mochten om de beurt aan het stuur zitten. Aan het eind was het weer zo goed geworden dat (bijna) iedereen ook nog de Vecht in dook. We hadden deze dag niet mooier kunnen vieren en denken nog vaak terug aan de fraaie en gezellige salonboot!! Heel veel dank!
Anthon en Wilma
Wat hebben we leuke ervaringen opgedaan 2x tijdens een tocht over de Vecht met “uw salonboot”. Wij wonen sinds maart dit jaar in Vreeland en vierden de 65e verjaardag van Anthon op deze wijze. Onze kleinzoon van 7 mocht een stukje varen en bleek een waar talent te zijn, schipper Arjen was zéér onder de indruk. De tweede vaartocht maakten we met een groepje goede vrienden en ...... een nieuwe mooie relatie tussen 2 singles is daar ontstaan!! Wie weet wat onze volgende ervaring zal worden, maar tot nu toe 👍🔝!! Dank hoor gastvrije en gezellige schipper Arjen!! Je ziet ons zéker weer!!
Ageeth
Gezellig met het team 12 vrouwen een uitje. Het verwenarrangement. Varen over de vecht met een gezellige kapitein aan boord en daarna heerlijk gegeten bij tante koosje in loenen aan de vecht. Geweldige avond gehad top!!!@
Karen Vos
Paar maanden geleden hebben we met onze vriendenclub heerlijk gevaren in een mooie salonboot over de Vecht. Alles was top; gezelligheid - lekkere wijn - hapjes - ontspannen - leuke en gastvrije kapitein Arjen! Het weer was super en geen standaard gebeuren. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar !! Namens ons allen - ThanXs Kapitein Arjen
Driekes van der Weert
We hebben een hele leuke dag gehad en het varen met jou unieke boot was helemaal top. Precies wat wilde hebben. Een ongedwongen sfeer en smakelijke hapjes. Lekkere prosecco. Hartelijk dank daarvoor.
Lidwien Janssen
Deze week maakten wij met z'n 13-en een boottocht over de Vecht en aten aansluitend bij tante Koosje met het Culinair Verwen Arrangement. Vooraf goed en prettig geregeld, vriendelijke schipper, intiem bootje, voortreffelijk eten en........mooi weer! Echt aan te bevelen.
Rian Spenkelink. Vriendinnen boottocht!
Afgelopen vrijdag heb ik met mijn vriendinnen een Vecht tocht gedaan op de Salonboot. Het was super geregeld, Een leuke kapitein, lekkere hapjes, fijne drankjes en ........ Niet te vergeten gezellige vriendinnen! Dit was mijn zesde keer op de Salonboot met diverse gezelschappen en diverse gelegenheden! This echt een aanrader en succes verzekerd. Hartelijk dank Kapitein Arjen.
Maarten van der Spoel. Alles top verzorgd!
Ik zocht een leuk uitje om eens iets terug te doen voor mijn relaties. Boottocht met tapas op de Vecht onder leiding van schipper Arjen was een shot in de roos. Alles was top verzorgd! Dank je wel voor de geweldige boottocht en de heerlijke Tapas.
Anneke. Rondvaart, Salonboot en ontvangst perfect!
Prima ervaring met een drie uur durende rondvaart en lunch. Goeie sfeer, Prachtige boot, mooie omgeving en heerlijke lunch. Echt een aanrader! Dank je wel Arjen!
Chris Vuur. Meer dan goed!
Het Team van de Salonboot doet mij telkens weer verbazen met hun persoonlijke aanpak en uitstekende gerechten en drankjes die zij serveren. Ieder jaar komen wij terug om van de diverse seizoen te genieten van de prachtige Vecht. Top uitje. Tot volgend jaar.
Bart Huisinga Goed verzorgde vaartochten met leuke kapitein!
Uw Salonboot ontvangt regelmatig gasten van Bartmanzboot die daar vergaderen en tijdens de lunch aan boord gaan bij Arjen. De blije gezichten na afloop spreken boekdelen. Een grote aanrader!
Marjan. Romantische diner Ervaring op de Vecht
Een prachtige salonboot via de Vecht Gevaren, gecombineerd met een culinaire ervaring en een uitstekende gastheer / schipper. Het was een feest waar wij en onze gasten lang over hebben gesproken en heerlijk van hebben mogen nagenieten. Geen lelijke, massale, grote rondvaartboot, maar pure romantiek en een charmante Salonboot en een bijzondere (culinaire-) Vecht ervaring. Een absolute aanrader.
Peter Van Doorn
Ladies Day Ter afsluiting van de het feest voor de 50ste verjaardag van mijn vrouw een rondvaart op de Vecht georganiseerd. Genoten van de heerlijke gerechten van locale top-restaurateurs. Aanbevelenswaardig!
Christina. Erg genoten.
We Hebben een geweldige zwoele zomer avondtocht gehad langs de Vecht. Zoveel beter dan we hadden verwacht. Lekker eten, informele sfeer, mooie omgeving. De jarige hebben we de boottocht cadeau gegeven. Zij hebben nog speciaal uit Italië gebeld om ons te bedanken. Zeker een aanrader!
Edie Brouwer. Aanbevelenswaardig!
Zowel op de Vecht als bij Sail 2015 gevaren met Uw Salonboot. Was beide keren fantastisch. Het op een zondagochtend inpassen van een tocht op de Vecht ging zonder moeite. Schipper Arjen is prettig in de omgang. Het tijdens Sail 2015 inschepen van de high tea van het Amstel Hotel ging voorbeeldig gestroomlijnd en mooie was dat de tocht een half uur werd opgerekt. Ontzettend genoten en aanbevelenswaardig!
Hans Bots. Uitstekend
Vanwege het bezoek van een engelse relatie, hebben we een vaartocht gemaakt met de Salonboot. Het was voor onze gast en zijn vrouw, maar ook voor ons, een bijzondere ervaring. De kapitein heeft met veel passie verteld wat er zoal te zien was. En dat was zeer bijzonder, al die prachtige buitens uit de Gouden Eeuw. Een aanrader. Hans Bots

Share