Vrijgezellenfeest organiseren?

De mogelijkheden zijn groot voor het organiseren van uw vrijgezellenfeest. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het een onvergetelijke vrijgezellenfeest wordt, waar het u aan niets ontbreekt. Het is tenslotte uw vrijgezellenfeest. En dat moet bijzonder zijn.

We hebben mooie arrangementen voor u. Aan boord wordt u als een vorst onthaalt.

Vrijgezellenfeest arrangement

Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Bijzonder vrijgezellenfeest organiseren? Neem de stap en kom aan boord! De boottochten van Uw Salonboot laten u de sfeer en de rust van het gebied volledig ervaren tijdens uw vrijgezellenfeest op de Vecht. Al vele klanten zijn u voorgegaan en hebben hun ervaringen achtergelaten op deze site. Uw Salonboot…Enjoy the magic!

U huurt Uw Salonboot exclusief voor u en uw gezelschap. Wij varen van 09.00 t/m 24.00 uur en u bepaalt zelf wanneer u wilt starten met uw rondvaart.
Het aantal passagiers is maximaal 12. In de wintermaanden maximaal 10 passagiers. Meer mensen meenemen? Informeer bij schipper Arjen Zweedijk.

Uw Salonboot heeft een schuifdak zodat u extra kunt genieten van het mooie weer. Bij slecht weer kan Uw Salonboot geheel gesloten en verwarmd worden, dus ook ‘s winters kunt u een rondvaart maken.